W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

A doua editie “BootCamp pentru fete” - despre feminitate si clipe de bucurie (1)

A doua editie “BootCamp pentru fete” – despre feminitate si clipe de bucurie (1)

Posted in Proiecte and tagged , , , ,

După 6 zile de relaxare şi energizare la munte, la a doua ediţie a taberei BootCamp pentru fete, ne-am umplut bagajele cu experienţe şi trăiri care merită împărtăşite, iar acum suntem bucuroşi să dăm mai departe din farmecul acestei aventuri.

Echipa de bază BootCamp, adică Alexandra, Irina şi Cristina, le-a întâmpinat pe cele 23 de participante într-un cadru destins, la Pensiunea Conacul Simonean din Bran, într-o sală feminin amenajată, astfel încât fetele să se simtă cât mai confortabil.

bootcamp pentru fete

Înainte de a trece la poveşti, trebuie să spunem că o parte din tinere s-au bucurat în mod gratuit de tabără datorită unei comunităţi de oameni inimoşi, cărora le suntem recunoscători. Compania BADSI a susţinut o participantă, Strauss – trei, iar alte zece tinere au trăit această experienţă prin implicarea înotătorilor şi donatorilor de la Swimathon. O altă parte din bugetul pentru proiect a fost strânsă la evenimentul Femei pe Mătăsari, unde zeci de oameni frumoşi au contribuit la tabăra fetelor încrezătoare în propriile forţe.

Tinerele s-au arătat curioase să-şi exploreze feminitatea şi s-au implicat total la ateliere, jocuri şi serile de sharing. Ne-a impresionat faptul că au avut curajul să se deschidă şi să-şi împărtăşească visele, dar şi problemele, arătând că vulnerabilitatea este o calitate, un semn de putere şi nu de slăbiciune. Timp de 5 zile, am învăţat unele de la altele şi am trăit bucuria unor clipe de încredere şi energie.

bootcamp 2015 2

Am aflat mai multe despre noi la atelierele despre valori, self-leadership, “Călătoria eroului” şi arhetipuri feminine, am făcut o escapadă în Regatul Pendo, ne-am descoperit frumuseţea proprie la sesiunile de imagine pesonală şi stil, am discutat despre alegeri. În plus, fetele au fost inspirate de invitaţi unul şi unul, care şi-au spus poveştile de viaţă, fiind exemple vii pentru ceea ce înseamnă să lupţi pentru visul tău.

tania bordianuAlături de Tania Bordianu, antrenor de fitness, fetele au aflat care sunt secretele unei alimentaţii sănătoase şi ce beneficii aduce mişcarea. A fost un atelier delicios, căci s-a lăsat cu un smoothie aromat de fructe şi legume, făcut pe loc de Tania şi de participante. Impresii?

Mă bucur enorm că există asemenea tabere şi că adolescentele de astăzi au şansa să evolueze şi să crească frumos. Mă bucur că am avut şansa să le împărtăşesc fetelor o parte din experienţa şi pasiunea mea şi să le introduc în lumea alimentaţiei conştiente.  M-am încărcat de entuziasmul şi dorinta lor de cunoaştere şi am trăit o zi ca la 20 de ani. La cât mai multe BootCamp-uri frumoase!” – Tania

Foarte apreciată a fost sesiunea de beauty, mai ales că i-a avut ca invitaţi pe Edi, Edina şi Daisy, adică o parte din echipa Boudoir Studio, unul dintre cele mai apreciate saloane de frumuseţe din Cluj. Ei au vorbit despre îngrijirea corpului, a părului şi a unghiilor, despre machiaj şi cum poate fi pusă în valoare frumuseţea fiecărei tinere. Fetele au avut parte şi de ceva surprize: au primit cadouri pentru a avea cât mai bine grijă de ele, iar câteva au experimentat pe propria piele o mini-schimbare de look.

boudoir studio

Partea a doua, în curând.

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *