W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Alumni Camp

Îți dorești să reîntâlnești oameni dragi cunoscuți de-a lungul timpului în proiectele Școala de Valori? Să puneți împreună țara la cale?

Hai la Alumni Camp, evenimentul creat special pentru voi, tinerii ce ne-au trecut pragul și au participat la programele noastre! Vino să ne spui ce-ai mai făcut în ultimul timp, în ce activități ai fost implicat, ce rol am avut noi în dezvoltarea ta, dar și să afli ce mai fac foștii tăi colegi de proiect și echipa Școala de Valori. Vrem să îți auzim povestea!

Și asta nu e tot! Ne-am gândit să creăm o experiență completă, așa că am pregătit sesiuni și activități interactive, care să  te ajute în deciziile tale și să te ghideze în setarea obiectivelor și a planurilor de viitor.

Iată câteva idei despre ce vei face la Alumni Camp:

 • Participi la sesiuni de auto-cunoaștere și despre cum să iei cele mai bune decizii;
 • Afli cum să coordonezi o echipă într-un mod eficient, cum să-ți iei informațiile necesare și utile ție;
 • Îți prezentăm oportunități profesionale care te-ar putea interesa. Ne vom bucura de prezența mediului corporate, a companiilor ce ne vor deschide ușile și ne vor împărtăși din experiența lor. BONUS: Vom veni și noi cu surprize!
 • În cadrul unei sesiuni World Caffè vom discuta despre problemele tinerilor și ce soluții putem găsi pentru a ne dezvolta și a beneficia de opotunitățile oferite;
 • Ai o idee pe care vrei să o dezvolți, însă ai nevoie de mai multe persoane care să-ți împărtășească viziunea? La Alumni Camp ai timp de networking și astfel vei descoperi oameni cu interese comune, care împărtășesc valorile și ideile tale, potențiali colaboratori sau parteneri de afaceri.

Alumni Camp este despre schimbare, despre idei și oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Ești unul dintre ei?

Evenimentul Alumni Camp este dedicat alumnilor Școala de Valori, care au participat la cel puțin 5 zile de ateliere și au vârste cuprinse înte 19 și 25 de ani.

Avem 60 de locuri disponibile pentru voi, cei care vor să ia contact cu mediul corporate, să afle informații utile pe plan personal și profesional și să retrăiască momentele petrecute alături de Școala de Valori, arătându-ne susținerea și implicarea lor.

Când și unde?

Ne întâlnim la București, în perioada 11 – 15 septembrie 2017, pentru a petrece împreună 5 zile cu activități, AHA moments și multe zâmbete.
*Revenim cu mai multe detalii curând.

Investiția ta

Alege ce ți se potrivește!

 1. Locuiești în București sau ai aici prieteni/ rude unde te poți caza? Contribuția ta este:
 • Early Bird (1 aprilie – 14 iunie) – 450 lei
 • On time Bird (15 iunie – 15 august) – 560 lei
 1. Dacă locuiești în alt oraș și ai nevoie de cazare, venim cu un pachet special, ce include o cameră confortabilă care să te găzduiască pe parcursul evenimentului. Contribuția ta este:
 • Early Bird (1 aprilie – 14 iunie) – 750 lei
 • On time Bird (15 iunie – 15 august) – 860 lei

Cum te înscrii?

Completează FORMULARUL DE ÎNSCRIERE și noi te vom contacta pentru mai mule detalii.

Pentru a-ți asigura locul la Alumni Camp este necesar să trimiți un avans de 50% din contribuția totală în termen de 2 săptămâni de la primirea informațiilor pe e-mail. Restul de 50% îl poți plăti până pe 15 august 2017. Desigur, poți opta pentru plata integrală a contribuției de la început.

Te așteptăm! Noi venim cu voie bună și multe surprize!

Contact

Roxana Badea, Camps Sales Manager
E-mail: roxana.badea@scoaladevalori.ro
Telefon: 0720 471 034

Dă mai departe!