W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Blog

Fernando, Spania: Ca trainer GROW, am invatat sa am mai multa incredere in mine

Posted in Proiecte and tagged , | Leave a Comment

Pentru Fernando, voluntarul nostru Erasmus din Spania, GROW a fost prima dată când a intrat în rolul de trainer, așa că a îmbrățișat această provocare și a profitat la maxim de ea.

Experiența mea ca trainer GROW a fost extraordinară. Este adevărat că la începuț a fost puțin dificil, deoarece a trebuit să fac față fricii de a vorbi în public. Însă acum, la final, privesc cu bucurie în urmă, pentru că așa mi-am dat seama că pot depăși aceste situații și mă pot bucura de aventură. Întâlnirile cu adolescenții și ambasadorii GROW au fost de neuitat pentru mine.  Continue reading

Universitati de top din toata lumea vin la Bucuresti toamna aceasta

Posted in Evenimente, Prieteni and tagged , | Leave a Comment

Pe 27 septembrie 2018, QS World Grad School Tour București aduce într-un singur loc universități de top din întreaga lume, printre care IE Business School, Politecnico di Milano, EU Business School și multe altele.

Intrarea este liberă, dar e important să te înregistrezi online, AICI.

De ce să participi?

Continue reading

Un an cu succese artistice pentru Adelina

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged , | Leave a Comment

Adelina-Maria Cociobanu, bursieră stART la muzică, trăiește un 2018 cu multe provocări, dar și frumos, cu reușite importante până acum. Și anul încă nu s-a terminat 🙂 Tânăra artistă se pregătește de admiterea la Universitatea de Muzică și are în plan noi proiecte despre care spune că e foarte încrezătoare.

“Cu siguranță, anul 2018 a fost unul greu pentru mine, pentru că am susținut examenul de bacalaureat pe care l-am trecut cu brio, iar cât de curând mă voi înscrie și la Universitatea Națională de Muzică. Încă nu știu exact în ce oraș mă voi stabili, probabil în București.  Continue reading

Antonio, Italia: As recomanda 100% proiectul GROW!

Posted in Proiecte and tagged , | Leave a Comment

Antonio, din Italia, spune că a avut o experiență extraordinară ca trainer GROW și că i-au plăcut mult oamenii pe care i-a întâlnit. În plus, acum are mai multă încredere în sine.

Experiența mea în GROW a fost extraordinară: locurile, oamenii, activitățile. Am cunoscut o mulțime de oameni minunați, ambasadori, Local Project Manageri și adolescenți. Toți m-au făcut să mă simt binevenit, am avut cea mai bună echipă pe care mi-aș fi putut-o dori. Continue reading

Prima femeie inginer

Posted in Scoala de Valori and tagged | Leave a Comment

Accesul la o educație bună, la o carieră strălucită și la drepturi egale dintre femei și bărbați este, în zilele noastre, ceva normal, dar nu a fost mereu așa.

Într-o epocă în care femeia era sfătuită să se ocupe de gospodărie și educaţia copiilor şi să apară în public doar la biserică, au existat femei care nu s-au lăsat pradă prejudecăţilor și care au uimit lumea academică.

Elisa Leonida Zamfirescu, sora inginerului Dimitrie Leonida, a fost prima femeie inginer din lume.  Continue reading