W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Bursele stART

Cu bucurie te anunțăm că am definitivat LISTA BURSIERILOR stART, ediția 2017!

Bursele sunt anuale şi vor fi acordate lunar, în perioada ianuarie  – decembrie 2017.  Bursierii vor fi contactaţi telefonic sau pe e-mail zilele viitoare pentru a afla următorii pași.

Provident_Logo Bursele start_v2 01.08.2016

Arta nu este ceea ce vezi, ci ceea ce îi faci pe alţii să vadă.

Edgar Degas

Nu e uşor să creşti şi să te perfecţionezi ca artist. Dincolo de ambiţie şi nenumăratele ore de studiu pentru a-ţi cultiva talentul, ai nevoie de materiale costisitoare, dar şi de un plan de dezvoltare bine gândit. De aceea, alături de partenerul nostru Provident Financial România, îţi lansăm, în fiecare an, o provocare: tu vii cu talentul, iar noi te sprijinim să ţi-l desăvârşeşti în cadrul programului Bursele stART.

Ce sunt bursele stART?

Programul Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii artişti în formare, oferindu-le acestora sprijinul material care îi va aduce mai aproape de marile scene şi galerii de artă ale lumii.

Bursele sunt dedicate tinerilor liceeni (din clasele a IX-a până la a XII-a, inclusiv), talentaţi la desen, pictură sau muzică, care fac deja parte dintr-un club de muzică, pictură sau desen, sau sunt înscriși într-o instituție de învățământ din România și au câștigat premii la concursuri naționale sau internaţionale.

banner bursele stART

 

Cu ajutorul unei burse, tinerii talentaţi pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca muzicieni, pictori sau artişti plastici. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul artistic ales.

Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul. Mai presus de toate, ei vor da mai departe celor din jur bucuria şi emoţia pe care le simt atunci când fac ceea ce le place.

Programul Bursele stART se află la cea de-a treia ediție.  În cei doi ani de desfășurare au fost oferite 100 de burse tinerilor talentaţi la pictură, muzică şi desen. Aceştia au putut să se concentreze mai mult asupra actului artistic şi să dea curs oportunităţilor, fără a mai fi preocupaţi de aspectele financiare.

Urmărește pe blogul Şcoala de Valori şi pe pagina de Facebook a programului poveștile bursierilor din edițiile anterioare.

Persoana de contact pentru înscrieri
Luiza Stanciu, Project Manager
E-mail: burselestart@scoaladevalori.ro
Telefon: 0720 639 951 (în zilele lucrătoare, între orele 10:00 – 17:00)

  • Un program
    scoala de valori
  • În parteneriat cu PRV_Logo New
  • Cu sprijinullogo-ministerul-educatiei.png-scris

Dă mai departe!