W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Cei patru fantastici sustin proiectul Exceptionalii la Transmaraton

Cei patru fantastici sustin proiectul Exceptionalii la Transmaraton

Posted in Transmaraton and tagged , ,

Spiritul și valorile morale se transmit atât din generație în generație, cât și prin educația pe care oamenii o primesc și o oferă. Numai așa putem progresa și ajunge pe o treaptă mai sus în încercarea noastră continuă de a fi mai buni. Ce se întâmplă când acestea sunt reunite? Se schimbă lumea, cu siguranță. Și avem nevoie de astfel de oameni.

Un exemplu bun îl reprezintă Bogdan Șerban și Radu Mureșan, oameni excepționali care aleargă. Aleargă pentru ei, pentru plăcerea inegalabilă pe care această activitate o dă, dar și pentru sănătate (cu toții știm cât de mult adevăr se ascunde în spatele expresiei Mens sana in corpore sano). Ei au dobândit o viziune mai clară despre lume și despre cum generațiile trebuie să se susțină unele pe celelalte. Astfel, au adus un plus plăcerii pure de a alerga și au creat ceva minunat: o echipă veselă și unită, alături de copiii lor, Horea și Rareș. Ambii tătici, dornici de a le insufla propriilor copii, încă de la o vârstă fragedă, anumite valori morale, au avut inițiativa de a-i lua pe cei mici la o cursă specială. Astfel, cu un entuziasm fantastic, provocat de ideea lor năstrușnică, au căutat cărucioare potrivite din care cei mici să observe lumea în pașii alergători ai părinților lor pe parcursul semimaratonului.

Radu Muresan

La o ediție anterioară au fost implicați și cei mici, sprijinindu-i pe părinți și felicitându-i la linia de finish cu zâmbete de prichindei ce încep să înțeleagă că scopul alergării acestora este mai important decât pare. Obișnuiți fiind cu această atmosferă, aceștia sunt încântați că pot lua exemplul părinților și că pot acum să aducă și ei un plus benefic și să se implice direct, ca participanți.

Astfel, cele două generații reunite, “cei patru fantastici”, vor participa sub forma unei echipe la Transmaraton și vor parcurge 21 de kilometri pe Transfăgărășan. Copiii vor admira împrejurimile din cărucioarele împinse de tații lor pe tot parcursul traseului, la vale sau la deal, și vor înțelege cât de împortantă este mișcarea.

În plus, din altruism și dorința de a sprijini tinerii să-și găsească drumul în viață, Bogdan și Radu susțin prin alergarea lor proiectul nostru Excepționalii”. Prin acest program ne propunem să formăm oameni responsabili și să-i ajutăm în procesul de înțelegere a valorilor, potențialului și a talentelor proprii, prin sesiuni de educație nonformală. Tinerii vor duce în comunitățile lor experiențele dobândite în cadrul acestui proiect și vor forma alți tineri din aceeași generație, astfel încât schimbarea să acopere, pas cu pas, toată țara.

Aceasta este motivația cu care “cei patru fantastici” se echipează pentru parcurgerea traseului la Transmaraton. Ei sunt pregătiți să înfrunte anumite părți mai complicate ale cursei, să se distreze, să alerge cu toate forțele și să se bucure de împrejurimi, știind că efortul lor are o valoare adăugată, deoarece acești tineri se bazează pe ei.

Fii și tu un erou și susține-i printr-o donație care îi va ajuta să pornească la drum cu mai multă hotărâre!

Donează pe pagina lor de fundraiseri!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


2 Responses to "Cei patru fantastici sustin proiectul Exceptionalii la Transmaraton"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *