W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Comisia de selectie Exceptionalii

Laura Andreea CristacheLaura Andreea Cristache

Arbitru naţional şi internaţional la gimnastică aerobică

Am practicat gimnastică artistică 8 ani, apoi timp de 11 ani am practicat gimnastică aerobică. Talentul, pasiunea, determinarea şi munca mi-a fost răsplătită cu peste 30 de medalii pe plan național și internațional și cu multiple Titluri Europene și Mondiale. Am absolvit Facultatea de Marketing şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, urmată de un Master în Educaţie Fizică şi Antrenament Sportiv.

www.lauracristache.com

Andrei Roşu

Andrei Rosu

Corporatist şi sportiv de anduranţă

Ce am făcut şi ce nu am făcut în ultimii ani? Am creionat ceea ce îmi doresc să devin: un model pentru copiii mei, pentru cei dragi mie, pentru prieteni, pentru colegi, pentru comunitate; o persoană mai bună, care învaţă ceva nou în fiecare zi, implicată în ceea ce se întâmplă în jurul său, alegând să se lupte pentru ceea ce poate controla şi să nu se plângă de ceea ce este în afara sferei sale de control; un om sănătos, atât fizic cât şi mental, cu un echilibru interior şi stăpân pe emoţii, mai ales cele negative; nu în ultimul rând, un tip cu curajul de a îşi depăşi temerile şi limitele, de a ieşi din zona de confort şi a stabili obiective atât de înalte încât să nu poată fi realizate decât atunci când voi fi exact omul care vreau să devin.

www.andreirosu.org

iuliana roibuIuliana Roibu

Redactor-şef adjunct Business Magazin

Sunt de profesie jurnalist, pasionată de economie și de mecanismele ei. Lucrez în media de 15 ani și nu am obosit deloc. Am terminat Facultatea de Jurnalism de la Iași, iar ulterior m-am specializat în presă economică în UK, cu o lucrare de cercetare și stagii la Financial Times și Economist. Cred în puterea educației, în gentilețe și în onestitate, dar în egală măsură cred în familie și în prietenie.

Profil LinkedIn

Aylin CadîrAylin Cadir

Actriţă & vocalistă

Sunt genul de artist care învaţă mereu, de peste tot. Sunt mereu cu „antenele” ridicate gata să mai prind ceva nou. Mi se pare cel mai bun mod de a evolua şi a trăi în actualitate.

www.aylincadir.ro

Cristian China-Birta

blogger şi antreprenor online

cristian china birta

Sunt de formaţie jurnalist, am trecut apoi de partea cealaltă a „baricadei” şi am lucrat în administraţie, după care am devenit consultant în comunicare. Scriu din 2007 pe blogul meu despre social media, blogging şi antreprenoriat, iar din 2013 sunt implicat în Kooperativa.ro, care înseamnă proiecte de nişă. Valoarea fundamentală din viaţa mea este familia. Doamna sufletului meu şi cei trei copii sunt centrul existenţei mele. Ei îmi dau putere să fac ceea ce fac şi îmi dau acea energie de a merge permanent înainte. Mulţi reprezentaţi ai generaţiei tinere mă întreabă cum am reuşit să fac tot ceea ce mi-am propus. Răspunul este unul simplu, la nivel teoretic, dar teribil de complicat de pus în practică: foarte multă muncă, perseverenţă (un sinonim elegant pentru încăpăţânarea atroce) şi răbdare (pentru că nimic nu se întâmplă de pe o zi pe alta).

www.cristianchinabirta.ro

Anca GhineaAnca Ghinea

Creative Manager INTUITEXT

Cred în puterea educației ca soluție pentru un viitor armonios și în puterea fiecărui tânăr de a își îndeplini dorințele prin seriozitate și pasiune. Susţin educaţia tinerilor prin demersuri personale cât şi ca reprezentant al brandului INTUITEXT, de data aceasta partener media al proiectului Excepționalii.

Profil LinkedIn

Liana Buzea

Liana Buzea

Ecologist  şi Preşedinte EcoAssist

În 12 ani de proiecte sociale și civice am avut onoarea, uneori însă și încercarea, să lucrez cu oameni pasionați, dedicați dar și diferiți de mine. Împreună am făcut curățenii în arii protejate, campanii de informare în universități și licee în ceea ce privește protecția mediului, o campanie de sensibilizare a parlamentarilor în ceea ce privește legea spațiilor verzi din localități sau am mobilizat 200.000 de oameni la prima curățenie a țării într-o singură zi – „Let’s Do It, România!” 2010. În timpul liber îmi place să scriu, să fac jogging, fitness sau yoga și să urmăresc documentare despre astronomie și psihologie.

Profil LinkedIn

ing. Milian Theodor

Milian Theodor

Preşedintele Asociaţiei Studenţilor şi Inginerilor cu Activitate Tehnico-Ştiinţifica X-Projects România

În prezent sunt consultant tehnic pentru proiecte finanţate din fonduri UE la o multinaţională, iar în trecut am lucrat ca asistent cercetător, tehnician şi pilot la Institutul de Aviaţie INAV şi la INCAS unde mă ocupam de construcţia de drone/uav. Valorile care mi-au modelat cariera sunt: curiozitatea, creativitatea, munca în echipă, leadership-ul, spiritul antreprenorial şi îndrăzneală. Dintre invenţiile X-Projects de care sunt mândru amintesc robotul subacvatic adaptat situaţiilor de urgenţă, drone pentru diferite aplicaţii de transport sau supraveghere şi robotul de excavare lunară.

www.xprojects.ro

Dr. Ing. Cristian Raul Vintilă

Applied Research Engineer la Siemens Corporate Technology

Cristian Raul Vintilă

My life motto for an interesting life:

  • Commit to Taking Action
  • Learn From Past Experience
  • Learn From Other People’s Experience
  • Identify New Priorities
  • Check Reality
  • Stretch The Limits

Valorile care mi-au călăuzit drumul spre ceea ce sunt astăzi le sumarizez în cuvântul DONE – tot ce am făcut bine a contribuit la rezultatele mele.

Profil LinkedIn