W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Evenimente educaţionale la Cluj: UNIVERSITARIA, LICEEUM şi EDU-KIDS

Evenimente educaţionale la Cluj: UNIVERSITARIA, LICEEUM şi EDU-KIDS

Posted in Evenimente and tagged , | Leave a Comment

În perioada 8 – 9 aprilie 2014, la centrul expoziţional EXPO Transilvania din Cluj-Napoca se desfăşoară 3 evenimente educaţionale pentru tineri de toate vârstele:

  • UNIVERSITARIA – târg internaţional de servicii academice
  • LICEEUM – expoziţia oprtunităţilor de învăţământ liceal şi profesional
  • EDU-KIDS – salon dedicat instituţiilor de educaţie preşcolară şi şcolară.

Aflat la a XIV-a ediţie, târgul UNIVERSITARIA este organizat de Expo Transilvania şi Camera de Comerţ şi Industrie Cluj în colaborare cu Uniunea Universităţilor Clujene, beneficiind de experienţa instituţiilor de studii superioare din Cluj.

Expozanţii au oportunitatea de a oferi consultanţă educaţională viitorilor cursanţi şi de a îndruma tinerii spre tipul de şcolarizare care intră în rezonanţă cu aptitudinile şi dorinţele acestora.

Evenimentul se adresează tinerilor, copiilor şi părinţilor acestora, care astfel pot intra în contact cu instituţiile de învăţământ, iar mai apoi, luând în calcul preferinţele şi propunerile, pot lua o decizie informată în ceea ce priveşte viitorul lor.

Târgul vine în întâmpinarea tuturor celor interesaţi de perfecţionare şi instruire cu o gamă variată de oferte, produse educaţionale, burse sau alte posibilităţi de finanţare a studiilor.

Tematica târgului cuprinde: oferte ale unor universităţi din ţară şi din străinătate, şcoli, licee, programe de licenţă şi master, laboratoare, centre lingvistice, centre culturale, centre artistice, centre de activităţi extraşcolare, biblioteci, edituri, servicii de management educaţional, burse şi servicii financiare, tabere, materiale şi servicii educaţionale, etc.

O bună educaţie este baza unei viitoare cariere de succes!

Mai multe informaţii pe www.expo-transilvania.ro

Imag. Universitaria 2014

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *