W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

GROW își face pașaport și pleacă în...

GROW își face pașaport și pleacă în…

Posted in Proiecte and tagged , | Leave a Comment

Vara asta, GROW își pune sombrero, dansează pe ritmuri de mariachi și își face pașaport! Asta pentru că programul nostru iese pentru prima dată în afara țării și zboară tocmai peste ocean, în Mexic, unde va răspândi atmosfera tipică: multiculturalitate, distracție, educație nonformală și experiențe GROWzave de învățare pentru liceeni.

Ne bucurăm tare mult că un proiect educațional românesc a reușit să cucerească inimi din toată lumea, astfel că în lunile iunie-august 2016 va avea loc prima ediție-pilot GROW în afara României! “Vinovată” de această inițiativă este Anna Adoue, fost trainer GROW pentru adolescenții români, care și-a dorit să aducă magia GROW în țara sa natală, Mexic.

grow-mexic-editie-pilot

Zis și făcut! Formula “Practice, Learn, Step up” urmează să fie testată și în Mexic, iar liceenii de aici se vor bucura de prieteni noi și ateliere nonformale în limba engleză, livrate de traineri internaționali la pachet cu multă bună dispoziție.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se va desfășura proiectul GROW în Mexic și promitem să te ținem la curent cu activitățile și evenimentele de acolo!

Dacă ai prieteni mexicani, dă-le de veste despre GROW Mexico! Urmărește aventura GROW peste ocean pe pagina de Facebook GROWMexico.

PS: Proiectul se adresează exclusiv liceenilor din Mexic! Pentru a aplica la GROW Summer România completează formularul de aici.

Proiectul GROW Mexico este organizat de Școala de Valori și AIESEC Mexic.

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *