W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Devino fundraiser

Ce mod mai bun de a începe ziua dacă nu cu o porţie de mişcare?

Te menții în formă și te energizei, ziua devine mai veselă şi parcă nici jobul nu mai e atât de solicitant. Acum, beneficiilor mișcării li se mai adaugă unul: poţi deveni super-eroul unei generaţii – tinerii de astăzi – adulţii de mâine! Îi poţi ajuta să-şi descopere valorile şi să capete mai multe încredere în potenţialul lor. Toate astea, trăindu-ţi pasiunea pentru mișcare. Cum?


1. Alege un eveniment sportiv la care îți dorești să participi!

Indiferent că este vorba de curse de alergare, înot sau competiții pe bicicletă, poți strânge fonduri pentru cauza educației.


2. Alătură-te echipei noastre!

Înscrie-te ca fundraiser Școala de Valori pe site-ul competiției respective, dacă există această posibilitate, sau contactează-ne direct pe noi.


3. Cere susținerea prietenilor, familiei și colegilor!

Banii strânşi de tine la evenimentele sportive sunt direcţionaţi către un proiect educațional pentru tineri, iar cei înscrişi vor avea astfel posibilitatea să participe în mod gratuit la workshop-urile de educaţie nonformală. Dacă vrei să afli mai multe despre programele noastre, vezi pagina de proiecte.


Cum funcționează sistemele de donații?

Donaţiile se fac online, prin intermediul unor platforme sigure şi uşor de utilizat, cum ar fi Galantom, Swimathon, Transmaraton etc. Sistemul este simplu: donatorul intră pe site, selectează cauza şi sportivul pe care îl susţine, alege o sumă de bani sau propune una şi apoi donează cu cardul.


Galantom

Galantom.ro este o platformă online prin care participanţii la evenimente sportive strâng fonduri pentru proiectele ONG-urilor.

  • Prin intermediul Galantom, cu ajutorul alergătorilor şi donatorilor, am beneficiat de finanţare pentru proiectele Think Ahead – Gândeşte pentru tine, Think Ahead – Argument şi GROW.

Swimathon

Swimathon, competiţia de înot dedicată cauzelor din comunitate, are loc anual în București și în alte orașe mari din țară. Echipele de înotători se întrec să parcurgă cât mai multe lungimi de bazini, dar și să strângă bani pentru proiectele susținute.

  • În 2014 și 2015, cauza noastră la Swimathon a fost tabăra de vară BootCamp, iar în 2016 și 2017, cu ajutorul echipelor de înotători curajoși, am strâns fonduri pentru GROW Summer Camp.

Transmaraton

În cadru Transmaraton, alergătorii pasionaţi au şansa de a-şi trăi pasiunea “la înălţime” şi de a alerga pe cel mai frumos drum din lume, Transfăgărăşan, iar în acelaşi timp pot strânge donaţii pentru o cauză pe care o susţin, propusă de una dintre organizaţiile partenere.

  • În 2013, graţie fondurilor strânse la Transmaraton, 300 de tineri din Bucureşti, Cluj, Braşov şi Piteşti au participat gratuit la atelierul de dezvoltare personală Gândeşte pentru tine, iar acum au o imagine mai clară asupra drumului pe care vor să-l parcurgă în viaţă.
  • În ultimii patru ani, cauza noastră la Transmaraton a fost proiectul Excepționalii; am strâns fonduri pentru liceenii activi, implicați, care vor să schimbe în bine comunitățile din care provin.

Dacă eziţi să te înscrii la o cursă şi nu eşti destul de motivat, ca fundraiser vei fi mai motivat să te antrenezi şi să participi atunci când ştii că oameni dragi ţie, dar poate şi necunoscuţi, au donat pentru tine şi ţi-au acordat încrederea lor. În plus, vei avea parte de toată susţinerea noastră!   

Pentru mai multe detalii, ia ştafeta de la Dragoş:

Contact

Dragoş Belduganu, Head of Social Engagement
E-mail: dragos.belduganu@scoaladevalori.ro
Telefon: 0745 267 871