W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Interferente artistice

Interferente artistice

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged , , | Leave a Comment

Te invităm să descoperi o nouă bursieră stART la muzică! Cerasella Pavel îmbină pasiunea pentru ritm și sunete cu cea pentru artele vizuale. Datorită bursei, ea a putut participa la Austrian Master Classes, o experiență care i-a marcat pozitiv personalitatea artistică.

Obiectivul artei nu este un distilat intelectual, rarefiat – este viața, viața intensificată, sclipitoare. (Alain Arias-Mission)

cerasella-pavel-3

Interferenţa sunetelor cu celelalte ramuri artistice, este inevitabilă, căci muzica, de orice natură  este ea, înseamnă artă. Artişti suntem toţi, căci ţelul nostru zilnic este tinderea spre absolut. E adevărat că fiecare are definiţia proprie pentru absolut, dar el se consumă prin împlinirea noastră sufletească când mai bifăm un vis realizat de pe lista noastră.

De mică am ales această cale a artistului aflat într-o continuă evoluţie, atât pe plan profesional, ca instrumentistă, dar şi pe plan personal – în timpul liber am mai cochetat cu desenul şi confecţionarea accesoriilor din lut polimeric. Pasiunea pentru desen și design vestimentar mi-am descoperit-o în clasa a 9-a, când am avut şi prima mea expoziţie, căci până atunci eram familiarizată doar cu audiţii, concerte sau diverse evenimente unde eram invitată să susţin mici recitaluri, nicidecum cu o expoziţie plastică.

cerasella-pavel-2

Drumul meu de violistă a început în clasa a 4-a, când am participat la primul meu concurs de muzică, şi a continuat frumos până în prezent, cu rezultate bune la competiții, consolidat bineînţeles şi cu susţinerea unor concerte anuale. Pe lângă partea solistică, am descoperit muzica de cameră şi orchestra. De doi ani de zile fac parte din orchestra naţională de juniori, unde îmi face o deosebită plăcere să cânt, fiind una dintre preferatele mele.

Toamna aceasta, datorită sprijinului oferit de bursele stART, proiect care mi-a susţinut evoluţia pe parcursul anului 2016, am participat la “AMC” Austrian Master Classes. A fost o experienţă revelatoare, căci mi-a deschis graniţele spre împlinirea absolută în plan muzical.

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *