W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Jurnal de BootCamp: gânduri de la participante

Jurnal de BootCamp: gânduri de la participante

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged , | Leave a Comment

După îndelungi pregătiri, emoţii şi mult entuziasm, prima ediţie a taberei BootCamp pentru fete s-a întâmplat în prima săptămână din august, într-un cadru de poveste, cu mulţi oameni frumoşi. Am avut parte de 6 zile cu gust de distracţie, dar şi cu workshop-uri practice, invitaţi, bezele, mişcare, regate magice şi bună dispoziţie.

Cele 23 de participante au fost întâmpinate de Ale şi Irina, din echipa Şcolii de Valori, care alături de Andreea, Florin şi Doriana le-au acompaniat pe tinere în călătoria auto-descoperirii, prin atelierele de dezvoltare personală. Acum, mai încrezătoare în punctele lor forte, fetele noastre sunt gata să cucerească lumea în stilul propriu!

Le-am făcut o surpriză participantelor şi am adus câţiva invitaţi care să le împărtăşească din experienţa lor de viaţă, oferindu-le o perspectivă mai personală asupra a ceea ce înseamnă să-ţi urmezi pasiunea şi să fii tu însăţi. Despre carieră şi feminitate au povestit Iuliana Roibu, de la Business Magazin, şi Rucsandra Hurezeanu, de la Ivatherm. Marius Ştefan şi soţia sa, Elena, de la compania Autonom, au vorbit despre diferenţele dintre bărbaţi şi femei şi relaţia de cuplu, iar calităţile unui gentleman au fost puse în lumină de către Paul Badea, de la compania BADSI.

Trăgând linie, am constatat că la tabăra BootCamp au contribuit o mulţime de prieteni şi companii partenere. Cu susţinerea financiară a UniCredit Leasing, Kaufland şi a lui Paul, am reuşit să oferim cadou această experienţă pentru 10 tinere care altfel nu ar fi putut să şi-o permită. La organizarea taberei ne-au ajutat şi fondurile strânse la Swimathon de cei 5 înotători curajoşi din echipa noastră, precum şi banii obţinuţi în urma licitaţiei de tricouri de la evenimentul Aparenţă şi esenţă. Vă mulţumim tuturor cu un zâmbet şi cu îmbrăţişări din partea fetelor!

Luaţi de entuziasm, ne-am lungit cam mult cu vorba 🙂 Hai să aflăm impresii despre experienţa BootCamp de la personajele principale – fetele:

“Când am auzit prima oarǎ despre proiect mi s-a pǎrut interesant. Mi-am zis în minte ”De ce sǎ nu merg? Este o experienţǎ şi trebuie sǎ încerc!”. Mi-am imaginat de multe ori cum o sǎ fie în tabǎrǎ înainte sǎ ajung, însǎ totul s-a petrecut diferit de cum mǎ aşteptam. Şi spun asta cu sensul acela de “wow”, nu mǎ gândeam deloc la o aşa experienţǎ minunatǎ şi de neuitat, cum a fost cea de care am avut parte! Încǎ de când m-am întâlnit cu fetele în garǎ am avut o surpriză plăcută: vorbeam ca şi cum deja ne cunoşteam, fǎrǎ emoţii şi ezitǎri.

Personal, am rǎmas cu amintiri plǎcute şi o stare de bine. Am învǎţat multe în aceastǎ tabǎrǎ – sǎ mǎ descopǎr, sǎ prind curaj, sǎ mǎ dezvolt – şi nu regret cǎ am venit aici. Pe viitor, aceastǎ experienţǎ mǎ va ajuta sǎ am mai multǎ încredere în mine şi mă va impulsiona sǎ particip la mai multe proiecte.” (Maria Petre)

9

“Experienţa BootCamp a fost una revelatoare. Prin toate activitǎţile am reuşit sǎ îmi cresc încrederea în mine. Am descoperit cǎ diferenţele ne fac mai interesanţi, cǎ nu existǎ un comportament corect sau greşit, ci doar seturi de valori ce nu corespund unei alte persoane.

Am pornit la drum cu intenţia de a mǎ regǎsi pe mine, de a nu-mi mai fi fricǎ de viitor şi de a putea relaţiona mai uşor cu cei din jurul meu, iar în aceste şase zile pot sǎ garantez cǎ acestea s-au implinit!” (Monica Iliescu)

4

“Au fost şase zile minunate în care am învǎţat sau mi-am reamintit, pas cu pas, anumite lucruri ce sunt vitale pentru un om.

Într-o lume în care orice femeie ştie cum ar trebui sǎ arate şi care este idealul de perfecţiune dorit de cei din jur, am învǎţat cǎ sunt frumoasǎ deşi nu sunt perfectǎ. Imperfecţiunea face o inimǎ şi o faţǎ frumoasǎ.

Aceastǎ experienţǎ mi-a arǎtat cât de diferite pot fi fiinţele umane, dar am aflat că acestea pot trǎi într-o armonie perfectǎ dacǎ-şi doresc acest lucru. Cât de important poţi fi pentru o persoanǎ chiar dacǎ nu realizezi pe moment acest lucru. Cât de mult poţi sǎ influenţezi sau sǎ schimbi o persoanǎ. Ce mare influenţǎ avem în vieţile altora. Pe viitor vreau sǎ trǎiesc frumos fiind conştientǎ de ce fac.

Sunt extrem de recunoscǎtoare pentru acest timp minunat petrecut aici în BootCamp, a fost o experienţǎ interesantǎ, diferitǎ, surprinzǎtoare şi de neuitat.”

34

“Dacǎ aş asocia experienţa BootCamp cu un cuvânt, acela ar fi “REVELAŢIE”. Datoritǎ sesiunilor de autocunoaştere, meditaţilor şi jocurilor, am gǎsit rǎspunsuri la întrebǎri tabu sufletului meu, mi s-a luminat cumva calea (datoritǎ invitaţilor) cu privire la ce vreau sǎ fac în viitor şi, cel mai important, CUM sǎ fac acele lucruri. Sǎptǎmâna aceasta a creat o armonie de nedescris în sufletul meu, mi-a luminat privirea şi am simţit cum copilul din mine a renǎscut. Aş continua la nesfârşit… cu cât mai mult scriu, cu atât mai multe emoţii renasc învǎluindu-mǎ.

BootCamp – o sǎptǎmânǎ din viaţa mea în care am descoperit frumuseţea feminină, importanţa valorilor şi a viselor mele. Am cunoscut oameni minunaţi, copii maturi şi maturi copilǎroşi. Azi sunt mai încrezǎtoare, îmi cunosc valorile şi puterile nelimitate ale sufletului meu. Şi încǎ un lucru… omul sfinţeşte locul… omul e frumuseţea supremǎ a vieţii. Azi preţuiesc viaţa şi mai mult!”

53

“A fost o sǎptǎmânǎ plinǎ de energie, speranţe, emoţii şi zâmbete. Au fost clipe minunate, de care o sǎ îmi amintesc cu drag.

Am reuşit sǎ mǎ cunosc mai îndeaprope, mi-am aflat valorile, defectele şi forţele pe care le am sau pe care îmi doresc sǎ le am. Cred cu tǎrie cǎ aceastǎ tabǎrǎ mǎ va ajuta mult pe viitor, în momentele critice din viaţa mea. A fost extraordinar cum am lucrat în echipǎ, cum am reuşit sǎ accept diferenţele din jurul meu şi, totodatǎ, sǎ fac compromisuri. De la absolut fiecare persoanǎ, de la traineri şi invitaţi pânǎ la fetele cu care am fost în tabǎrǎ, am învăţat câte ceva. Voi ţine cont de sfaturile pe care le-am primit aici, cu siguranţǎ mǎ vor ajuta!

Imediat ce voi ajunge în Bucureşi, o voi lua de la capǎt. Pentru mine va începe o nouǎ viaţǎ, o viaţǎ minunatǎ, mai încrezǎtoare, mai sigurǎ. BOOTCAMP A FOST WOW!”

64

PARTENERI

partener unicredit leasing    ivatherm logo

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *