W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

iMKreative Camp

Vezi o reclamă și îți zici că ai putea face ceva mai bun?

Gândești în sloganuri?

Ideile cool îți vin într-un ritm de 23/minut, că nici n-ai timp să le scrii?

Atunci înseamnă că locul tău este la iMKreative Camp, tabăra dedicată liceenilor ambițioși, care vor să-şi antreneze mușchiul creativității și să afle secretele comunicării cu schepsis.

iMKreative Camp îți lansează o provocare la creativitate, pentru ca tu să ai mai multă încredere în propriile idei şi în capacitatea ta de a le pune în practică, dar şi pentru a fi mai convingător atunci când vine vorba de a le prezenta altora.

7 motive pentru a participa la iMKreative Camp

 1. Te bucuri de 5 zile de relaxare și distracție, care îți vor condimenta vacanța de vară cu experiențe inedite.
 2. Descoperi mai multe despre marile invenții ale tuturor timpurilor, despre marketing, dezvoltare de produs şi advertising.
 3. Aplici cunoştinţele proaspăt-dobândite într-o competiţie contra-timp pe echipe. Fiecare grup dezvoltă o idee de produs propriu, pe care trebuie apoi să o prezinte juriului. Cele mai inspirate creaţii vor fi premiate, deci concursul va fi cu atât mai palpitant!
 4. Îţi dezvolţi gândirea critică, capacitatea de lucru în echipă şi abilităţile de prezentare, skill-uri utile indiferent de cariera pe care vrei să o urmezi.
 5. Găsești inspirație și contextul pentru a-ți valorifica din plin creativitatea efervescentă.
 6. Înveţi să iei decizii pe cont propriu, dar şi împreună cu ceilalţi şi ai ocazia să afli ce rol ţi se potriveşte mai bine într-o echipă: eşti un lider? Poate un starter? Eşti un constructor sau un susţinător? Un bun conector sau un bun investigator?
 7. Îţi faci prieteni noi și cunoști tineri din toată țara.

Cand si unde are loc?

Pentru ediția din 2017 am pregătit multe surprize și activități interactive. Totul se întâmplă în perioada 3-7 iulie 2017, într-o locație de vis, înconjurată de natură – Complexul Turistic Valahia.

Avem 48 de locuri disponibile pentru cei pasionați și cu multe idei. Fii unul dintre ei! Completează FORMULARUL DE APLICARE și te vom contacta noi în cel mai scurt timp să-ți spunem care sunt pașii următori.

Investitia ta

Grăbește-te! Asigură-ți un loc în tabăra liceenilor care vor să-şi antreneze mușchiul creativității!

 • Christmas Gift (până pe 5 ianuarie 2017) – 730 lei/pers.
 • Early Bird (6 ianuarie 2017 – 1 martie 2017) – 780 lei/pers.
 • Late Bird (2 martie 2017– 14 mai 2017 – 810 lei/pers.
 • Lazy Bird (15 mai 2017 – 14 iunie 2017) – 860 lei/pers.

Încă o veste bună! Vei putea face plata în 2 etape. Prima tranșă (50%) îți va asigura locul în tabără, fiind plătită în maxim 2 săptămâni de la primirea informațiilor necesare pe e-mail, iar a doua tranșă o poți plăti până pe 1 iunie 2017.

*Tabăra este dedicată elevilor de liceu.

**Dacă nu ai împlinit încă 18 ani, pentru a participa la iMKreative Camp trebuie să primești acordul în scris al părinților.

Contact

Roxana Badea, Camps Sales Manager
E-mail: roxana.badea@scoaladevalori.ro
Telefon: 0720 471 034

Până acum, iMKreative Camp s-a desfășurat sub denumirea de INVENTICA. Au avut loc două ediții, iar fiecare a însemnat câte 5 zile de escapadă creativă alături de tineri implicaţi şi puşi pe treabă, îndrumaţi de mentori dedicaţi. Prima ediţie s-a desfăşurat în anul 2012 şi a implicat 30 de adolescenţi, copii ai angajaţilor companiei Zentiva, partenerul nostru, iar a doua ediţie a avut loc în 2013, la Piteşti, cu susţinerea EuroAPS.

Dă mai departe!