Bursele stART

burse_stART

Anunțăm cu veselie lista câștigâtorilor programului de burse stART, oferit de Şcoala de Valori şi Provident. Dacă te numeri printre aceștia, pe parcursul anului 2016 vei beneficia de susţinere financiară şi de consiliere pentru a-ţi valorifica talentul şi a-ţi dezvolta o carieră în domeniul artistic.

————————————————————————————————————-

Nu e uşor să creşti şi să te perfecţionezi ca artist şi, cu siguranţă, “nu e de-ajuns ca o ţară să dea talente; ea trebuie să ştie a le ţine vii”, spunea cândva Nicolae Iorga.

Acum, după experienţa primei ediţii şi din poveştile celor 50 de bursieri, ştim cu siguranţă că, pentru a-ţi cultiva talentul, dincolo de ambiţie şi nenumăratele ore de studiu, susţinerea financiară pentru obţinerea materialelor şi instrumentelor necesare dezvoltării lor artistice, este de cele mai multe ori primordială în dezvoltarea tanărului artist.

Şi anul acesta, alături de partenerii noştri de la Provident, ţi-am lansat aceeaşi provocare: tu vii cu talentul, iar noi te sprijinim să ţi-l desăvârşeşti!

  • 15 burse x 2.200 lei pictura
  • 15 burse x 2.200 lei desen
  • 20 burse x 4.400 lei muzica

Înscrierile pentru ediţia a doua a burselor stART s-au încheiat! Vezi lista bursierilor AICI.

yellow_icon Ce sunt bursele stART?

stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii artişti în formare, oferindu-le acestora sprijinul material care îi va aduce mai aproape de marile scene şi galerii de artă ale lumii. Categoriile artistice pentru care se acordă bursele sunt desen, pictură şi muzică.

Cu ajutorul unei burse, tinerii talentaţi pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca muzicieni, pictori sau artişti plastici. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul artistic ales. Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul. Mai presus de toate, ei vor da mai departe celor din jur bucuria şi emoţia pe care le simt atunci când fac ceea ce le place.

Contact
Luiza Stanciu, Project Manager
E-mail: burselestart@scoaladevalori.ro
Telefon: 0763.729.931 (în zilele lucrătoare, între orele 10:00 – 17:00)

Prima ediţie a burselor stART – Impact

Află care au fost câştigătorii primei ediţii şi impresiile acestora despre bursele stART

  • Un program
    scoala de valori
  • În parteneriat cuprovident
  • Cu sprijinullogo-ministerul-educatiei.png-scris

English