W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Puterea comunitatii sau cum sa schimbam lumea impreuna

Puterea comunitatii sau cum sa schimbam lumea impreuna

Posted in Motivationale and tagged | Leave a Comment

Pot să schimb lumea? Nu, doar nu sunt Superman, Batman sau vreun alt erou cu super-puteri magice. Sau… pot?

Colega noastră Armina a fost invitat ca speaker la YouthSpeak Forum, unde a povestit tinerilor despre puterea comunității și cum putem schimba lumea împreună. Constatarea ei? 90% din tinerii din sală, majoritatea proaspăt absolvenți, doreau să plece din țară. Surpriza plăcută a fost că tot 90% doreau să se și întoarcă după terminarea studiilor, pentru a schimba ceva aici. 

puterea-comunitatii

Și cum poți aduce schimbarea în lume? Foarte probabil să nu poți reuși de unul singur. Soluția este să te alături unei comunități, ori, dacă nu găsești ceva pe placul tău, să-ți faci una. Propriul loc de joacă. Așa a luat naștere Școala de Valori.

Alăturându-te oamenilor cu aceleași valori și aspirații, dobândești mai multă încredere în visul tău și ai șanse mai mari de reușită. În plus, e mai ușor să pui pe mute vocile care spun “Nu se poate”, “Nu vei reuși”, “Nu ai cum să schimbi lumea”. Superputerea noastră stă tocmai în a face lucruri împreună: ne punem la comun abilitățile și visurile și mișcăm lumea milimetru cu milimetru, în direcția cea bună.

“Lucrăm împreună, ne molipsim unul de la entuziasmul celuilalt. Interacțiunea ne face să creștem cum de unul singur nu ar fi posibil. Atunci când lucrurile par imposibile, comunitatea te susține. Abordări diferite pentru o problemă, mai multe soluții viabile – asta este puterea comunității.”

Vezi în clipul de mai jos o parte din speech-ul Arminei la YouthSpeak Forum și acceptă provocarea lansată de ea!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *