W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Sustine-l pe Alex la Transmaraton!

Sustine-l pe Alex la Transmaraton!

Posted in Transmaraton and tagged , , | Leave a Comment

Echipa noastră de alergători Excepționali pentru Transmaraton 2016 prinde contur și energie! Ca în fiecare an, am strâns alături de noi o comunitate de oameni faini, dedicați educației, care vor să susțină prin pașii lor adolescenții talentați și ambițioși.

Îți facem cunoștință cu cei care vor participa la cursa de pe Trasfăgărășan din 18 septembrie 2016 și vor alerga 21, 42 sau 50 km cu gândul la tinerii Excepționali. 

Te invităm să-i încurajezi lăsând o donație și un gând bun pe paginile lor de fundraiseri!

Alexandru Fotino

alex fotino transmaratonSalut, sunt Alex și am 7 ani. Alerg de când am învățat să merg, iar prima mea cursă de 5 kilometri a fost alături de mami și de tati, la 3 ani. Și am participat, ca spectator, la fiecare ediție a Transmaratonului, aplaudând fiecare alergator care a trecut linia de sosire.

Am auzit că oamenii au ajuns pe Everest. Sau pe Lună. Cred că suntem făcuți pentru a ne explora permanent limitele.

Voi, adulții, mă întrebați adesea “ce vreau să mă fac cand voi fi mare”. Nu știu răspunsul, dar sunt sigur că îmi voi duce la capăt fiecare vis. Așa cum ar trebui să facă toți copiii de pe această planetă minunată.

Mami și tati mi-au povestit că există copii care nu știu cum să schimbe lumea. Sau ce drum să urmeze în viață. Dar ca, din fericire, există Asociația Școala de Valori și proiectul lor numit “Excepționalii”, care inspiră liceenii prin modele de succes și valori demne de urmat.

Nu vreau să învăț să supraviețuiesc într-o lume rea, ci vreau să construiesc o lume mai bună. Una în care comunicăm, colaborăm și ne ajutăm unii pe ceilalți.

Pentru mine, 21 de kilometri reprezintă doar un număr. Poate părea mult, dar timpul trece foarte repede atunci când alerg alături de mami și de tati. Și știu că, la finalul cursei, voi întâlni alți alergători, ca mine, care și-au depășit limitele și care fac fapte bune.

În cei 7 ani de acasă am învățat, printre altele, să spun “te rog” și “mulțumesc”. Așa că, TE ROG să sprijni, cu o donație, proiectul Excepționalii. Îți MULȚUMESC!

PS – Când voi avea vârsta ta, îți promit că lumea va fi mai bună.

Donează pentru Alexandru Fotino AICI!

Dacă vrei să te alături și tu echipei Excepționale, completează formularul de înscriere!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *