W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Sustine-l pe Sorin la Transmaraton!

Sustine-l pe Sorin la Transmaraton!

Posted in Transmaraton and tagged , , | Leave a Comment

Echipa noastră de alergători Excepționali pentru Transmaraton 2016 prinde contur și energie! Ca în fiecare an, am strâns alături de noi o comunitate de oameni faini, dedicați educației, care vor să susțină prin pașii lor adolescenții talentați și ambițioși.

Îți facem cunoștință cu cei care vor participa la cursa de pe Trasfăgărășan din 18 septembrie 2016 și vor alerga 21, 42 sau 50 km cu gândul la tinerii Excepționali. 

Te invităm să-i încurajezi lăsând o donație și un gând bun pe paginile lor de fundraiseri!

Sorin Chineață

Salut,

Sunt Sorin și am ales ca anul acesta, la Transmaraton, să susțin Școala de Valori și tinerii din proiectul „Excepționalii”.

Sorin ChineataMă bucur foarte tare că pot face asta pe 18 septembrie, o zi importantă pentru mine, din mai multe puncte de vedere. Este ziua în care împlinesc 25 de ani și ziua în care se împlinesc 10 ani de când am ajuns, tânăr și curios, în București.

Eram un copil care încerca să afle ce își dorește în viață și care lua în piept viața de capitală, fix în ziua în care împlinea 15 ani. Din această experiență, am învățat foarte multe și știu ce înseamnă susținerea oamenilor din jurul nostru în dezvoltarea personală, tocmai de aceea am ales să parcurg cei 21 de km pe Transfăgărășan pentru a susține Școala de Valori și tinerii pe care ei îi îndrumă.

Acești tineri știu deja ce își doresc să realizeze în viață și sunt foarte buni pe domeniile pe care se pregătesc, iar noi îi putem susține. Eu voi alerga pentru ei și vă invit și pe voi să ne susțineți în această acțiune cu o donație.

Donează pentru Sorin Chineață AICI!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *