W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Sustine-o pe Irina la Transmaraton

Sustine-o pe Irina la Transmaraton

Posted in Transmaraton and tagged , , | Leave a Comment

Echipa noastră de alergători Excepționali pentru Transmaraton 2016 prinde contur și energie! Ca în fiecare an, am strâns alături de noi o comunitate de oameni faini, dedicați educației, care vor să susțină prin pașii lor adolescenții talentați și ambițioși.

Îți facem cunoștință cu cei care vor participa la cursa de pe Trasfăgărășan din 18 septembrie 2016 și vor alerga 21, 42 sau 50 km cu gândul la tinerii Excepționali. 

Te invităm să-i încurajezi lăsând o donație și un gând bun pe paginile lor de fundraiseri!

Irina Gherghilescu

Irina GhirghilescuConsider că în țara noastră avem mulți tineri talentați și cu un real potențial de a schimba viitorul. Dar mulți dintre aceștia nu pot fi susținuți până la capăt de către părinți din cauza condițiilor financiare precare. Așa că aici ar trebui să intervenim noi și să aducem un plus în formarea corespunzătoare a acestora. Am ales să alerg pentru aceștia și, cu ajutorul vostru, să strângem atât cât este necesar pentru ghidarea lor către calea cea mai bună.

Întotdeauna ne îndreptăm atenția asupra celor abandonați, a celor care suferă de boli incurabile, și este într-un fel normal, pentru că ne implicăm emoțional din plin. Însă nu trebuie să uităm de copiii geniali, dar fără posibilitatea de a-și manifesta geniul. Așa că acum ne putem implica și pentru ei, prin susținerea proiectului „Excepționalii”, din cadrul Școlii de Valori.

Este un ajutor reciproc, noi le punem la dispoziție fonduri, ei schimbă lumea. Cred că balanța înclină mult în cealaltă parte, așa că vă invit să îi ajutăm să-și dezvolte talentele și geniile, deoarece ei reprezintă baza pe care se va susține generația viitoare, și avem nevoie să fie o bază formată corect, plină de oameni cu potențial, care știu încotro trebuie să meargă societatea și disting ușor răul de bine.

Donează pentru Irina Gherghilescu AICI!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *