W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Tu. Noi. Tinerii României.

Educația este calea din întuneric spre lumină.

Pe 7 martie 2013, la The Hub Bucharest, peste 60 de persoane din sectorul de business și cel educațional, precum și reprezentanți mass-media au raspuns invitației (în ciuda faptului că în același timp Steaua o batea pe Chelsea).

Seara a fost deschisă de Andrei, Mara, Andrei și Anita, 4 elevi foști participanți în proiectele Școlii de Valori, care au pus în scenă propriile lor povești: “O pagină din jurnalul unui adolescent!”. A urmat apoi jocul din Sala Fluturilor (ornată manual cu peste 300 de fluturi negri, decupați și lipiți), care a oferit o perspectivă diferită a ceea ce înseamnă “a contribui” la viitorul unor adolescenți români. Un joc pe roluri unde fiecare invitat a fost rugat să își lase amprenta în Cartea Vietii lui Ionuț, Ella, Aria, Mada, Lory, Flo, Doru, Ana. 8 elevi cu povești de viață reale. 8 elevi și o singura întrebare: Viitor?

Invitații au răspuns provocarii și au găsit solutii ingenioase de a sprijini adolescenții să își descopere și să își atingă potențialul cu ajutorul adulților sau, de ce nu, ajutându-se între ei prin activități comune. Poveștile copiilor și cărțile vieții așa cum au fost imaginate la eveniment pe puteți răsfoi aici.

Spre final, Stefan Palarie, în numele intregii echipe, a multumit tuturor partenerilor și celor care sprijină activitatea SDV și în general Educația și Tinerii din România. În perioada următoare prioritățile organizației vor fi: comunicare, cercetare și dezvoltare de proiecte.

Seara a continuat într-o atmosferă caldă, îndulcită cu patiserie și alte bunătăți care au uns “networking-ul”.

Vezi imagini de la eveniment la noi pe Facebook

Iar pentru cei care nu au primit înca o copie a Raportului Anual 2012, acesta se poate viziona și online:

grafică, foto și video : alex și cosmin șerban : srbn.ro

Dă mai departe!