W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Zentiva Express

Zentiva Express oferă tinerilor un context prietenos, dar și profesionist, pentru a face primii pași spre o carieră în industria farmaceutică. Proiectul este dezvoltat în alături de compania Zentiva și își propune să armonizeze formarea tinerilor cu cerințele pieței de muncă.

În 2017, la a șasea ediție, lucrăm cu elevi de clasele a 11-a și a 12-a de la Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu si Colegiul Tehnic Anghel Saligny din București, pe care îi sprijinim să se dezvolte personal printr-o Școala de Vară bazată pe învățare nonformală. După două workshop-uri din școlile partenere, care au loc la finalul lunii mai, vom selecta 40 de tineri pentru Școala de Vară Zentiva Express.

Timp de o săptămână, la Școala de Vară, participanții se vor cunoaște mai bine, vor învăța să lucreze în echipă și își vor antrena abilitățile profesionale în cadrul unor workshop-uri ce îmbină învățarea activă cu distracția.

Ulterior, cei mai implicați tineri vor fi recompensați cu un job în cadrul fabricii Zentiva și vor avea ocazia să experimenteze provocările unui loc de muncă în domeniul farmaceutic.

Structură Școala de Vară:

  • 17-21 iulie – 5 zile nonformal
  • 24-25 iulie – 2 zile de matematică distractivă

Locație: București, sediul Zentiva


* Prima ediție a proiectului Zentiva Express a avut loc în anul 2012, când a și primit premiul pentru “Cel mai bun program de recrutare și selecție în 2012” în cadrul Galei Premiilor de Excelență HR Club, datorită rezultatelor și impactului pozitiv asupra elevilor. În cadrul ediției din 2013, programul a atras 250 de aplicanţi din 15 licee și grupuri școlare tehnice din capitală, dublu faţă de numărul de înscriși din prima ediție.

Dă mai departe!