W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

12connections: conversaţii cu oameni excepţionali

12connections: conversaţii cu oameni excepţionali

Posted in Evenimente and tagged , , , | Leave a Comment

Una dintre cele mai bune modalităţi de a te motiva să lupţi pentru visele tale este să cunoşti persoane speciale care, prin ambiţie şi muncă, au obţinut succesul, trecând curajoase peste obstacole. Ele sunt mărturia vie că se poate şi te impulsionează să acţionezi pentru ca, la rândul tau, să-ţi atingi potenţialul.

Dacă eşti în căutare de inspiraţie sau pur şi simplu vrei să afli poveşti interesante de viaţă, eşti invitat cu drag la 12connections, o serie de 12 “conexiuni” lunare cu oameni excepţionali, cu multe experienţe inedite de împărtăşit.

Fiecare întâlnire înseamnă două ore de conversaţie şi interacţiune cu invitaţii, timp în care (îţi) pui întrebări şi eşti provocat să descoperi soluţii, în spaţiul primitor şi plin de culoare de la The HUB Bucharest. Pentru a pătrunde mai bine în lumile fascinante ale invitaţilor, discuţiile sunt completate de câte un documentar din domeniul lor de activitate, condimentat cu discuţii de calitate. În pauza de socializare poţi vorbi direct cu aceşti oameni extraordinari, la un pahar de limonadă, într-un cadrul prietenos, informal.

12 connections

Seria evenimentelor 12connections începe în forţă pe 11 decembrie cu doi invitaţi speciali: Paul Dicu şi Andrei Roşu. Amândoi sunt pasionaţi de alergare şi au participat la numeroase maratoane şi ultramaratoane, şi-au depăşit limitele şi au demonstrat astfel că imposibilul nu există.

Andrei Roşu a participat recent la competiţia Triple Ultratriathlon World Challenge din Mexic, unde a parcurs în total 11,4 km de înot, 540 km de pedalat şi 126,6 km de alergare, în 48 de ore. Prin această experienţă, Andrei a susţinut Şcoala de Valori în misiunea sa de a-i încuraja pe adolescenţi să se descopere.

Paul Dicu a alergat 250 de kilometri în 7 zile sub soarele Saharei, la Marathon des Sables. Nu o dată, ci de 3 ori. Ca şi Andrei, prin alergările sale sprijină cauze sociale şi crede că fiecare poate contribui prin acţiunile sale la dezvoltarea unei societăţi mai bune.

Seria invitaţilor speciali nu se opreşte aici. În ianuarie 2014 urmează o întâlnire cu Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină din lume în sezonul 2012-2013, iar în a doua lună a anului viitor poţi face cunoştinţă cu Cristian Lascu, speolog şi redactor-şef al revistei National Geographic Romania.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, intră pe 12connections.com

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *