The Color Run Dream Tour este cea mai veselă cursă a anului pentru că oamenii care iau parte la acest eveniment sunt cei care vor să se relaxeze şi se bucură de atmosfera creată cu inima deschisă. Ei sunt cei care îndrăznesc să lase grijile acasă, să facă mişcare şi să se coloreze curcubeu alături de alţi oameni asemenea lor. În acest context, alergarea nu este despre timp şi clasament, ci mai degrabă despre inedit. 

Pentru voluntarii implicaţi în organizare, The Color Run este despre distracţie şi despre posibilitatea de a explora şi de a înţelege organizarea de evenimente. Ioana face parte din această echipă de organizare de mai mulţi ani. Fiind o experienţă unică şi diversă, învăţarea este pentru ea una continuă.

De la Bucureşti, unde sunt mulţi participanţi, voluntari în organizare pe măsură, mai multă energie şi mai mult efort de lucru, până la Timişoara unde numărul scade proporţional, cea mai veselă cursă a anului rămâne la fel de surprinzătoare şi energică. Noutăţile de la Timişoara se cunosc încă de la drumul lung spre partea vestică a ţării. Pe măsură ce lucrurile prind contur în ziua evenimentului, apar şi aha-urile personale.

Descoperirile personale ale Ioanei au fost despre oameni dedicaţi – tineri care te ajută şi care sunt alături de tine, deşi vârsta fragedă nu-ţi dă niciun indiciu despre asta. Surprinzător pentru Ioana a fost şi faptul că poate avea răbdare cu oamenii pentru a le fi alături şi a face treaba bună împreună. Deşi sarcinile multiple pot fi apăsătoare, pentru ea au fost o provocare finalizată cu success.

Emoţia întâlnirii cu participanţii e mereu diferită. Bănăţenii sunt pentru Ioana oamenii calzi, dezinvolţi, alături de care a trăit pentru prima dată un sincron cu 1500 de oameni pe ritmuri de dans – a fost uimitor şi nu a mai trăit aşa ceva la The Color Run Dream Tour!

Suntem recunoscători tuturor participanților care s-au bucurat acest eveniment și au încurajat astfel educația nonformală! Un procent din taxa de înscriere va fi direcționată către GROW, programul nostru care îi ajută pe adolescenți să-și descopere potențialul de #GameChangers!