Despre Cristi Drăgan am mai vorbit pe blogul nostru. Acum 3 ani a participat la Excepționalii, a visat îndrăzneț și a început să pună în practică inițiative inedite, cum ar fi Opportunity Weekend, târgul de oportunități pentru adolescenți sau 99stories, o colecție video de povești inspiraționale. Ți-am spus că are doar 20 de ani? 🙂 Îi împlinește pe 28 mai 2018, ocazie cu care își donează ziua de naștere organizației noastre.

Concret, dacă vrei să susții și alți tineri să îndrăznească pentru viitorul lor și al nostru, al tuturor, îi poți face un cadou aniversar lui Cristi sub forma unei donații către Școala de Valori —> http://bit.ly/Cristi20

Am citit cu emoție mesajul lui Cristi și îi suntem recunoscători pentru gestul său:

“Nici nu îmi amintesc cum a început tot visul ăsta. Nici nu realizez cum am ajuns eu să studiez în Statele Unite. Am primul meu job full-time pentru trei luni ca să strâng banii pentru următorul an de studiu. Oamenii au încredere în mine. Mai presus de toate, eu am încredere în mine. Dar stai, lucrurile nu erau deloc așa acum ceva ani.

Visam să pornesc propriile inițiative, visam să schimb în bine România. Am tot visat până am început să trec la fapte, dar nu am fost singur în toată aventura asta. Privesc înapoi către ultimii patru ani din viața mea și realizez cât de importantă a fost pentru mine Școala de Valori. Acolo am găsit prieteni, acolo am învățat cât de departe putem ajunge ÎMPREUNĂ. Am avut șansa să pornesc Opportunity Weekend cu câțiva prieteni, în clasa a 10-a. Școala de Valori ne-a sprijinit. A fost alături de noi pe măsură ce am crescut și iată că proiectul se aproprie de a cincea ediție în această toamnă.

Mă doare să citesc de peste ocean știrile despre tristețea din țară, dar știu ce am de făcut. Cred că dacă fiecare dintre noi investește în ce e frumos și adevărat în România mai avem o șansă. Eu aleg să susțin EDUCAȚIA NON-FORMALĂ. Cred că descoperirea de sine și crearea unui network puternic de tineri implicați poate salva țara pe care o iubesc.

Mulțumesc Școlii de Valori pentru tot timpul, toată pasiunea pe care ei le investesc zilnic în tineri! Eu îmi donez aniversarea de 20 de ani spre a strânge bani pentru educația non-formală din România.

Crezi în mine? Crezi în tinerii schimbă-lume?

SUSȚINE ȘI TU ȘCOALA DE VALORI PRINTR-O DONAȚIE —> http://bit.ly/Cristi20!