Charlie’s Angels sunt doar 3, noi în schimb am adunat 36 de oameni la Transmaraton, care să ne fie alături pentru a duce mai departe proiectul Excepţionalii. Ai spune că sunt oameni simpli, dar nu sunt. Au ceva aparte. Pe lângă pasiunea pentru alergare, fiecare din ei face câte ceva ca să schimbe lumea în care trăieşte.  

Cel mai tânăr dintre ei este Alex Fotino, care ştie fiecare cursă a Transmaratonului ca spectator şi, de curând, ca alergător. Anul ăsta şi-a propus să alerge 21 de km şi să strângă 1000 de lei pentru ca lumea să arate diferit când va fi el adolescent.

Sub aripa noastră s-a mai alăturat un spirit tânăr, dornic de schimbare. Bogdan Toader are numai 14 ani, îi place mult să alerge şi e foarte activ în online. Dacă vrei să îl cunoști mai bine, poți să îi urmărești vlogul.

Nici Călin nu are astâmpăr. Pasionat de sport şi inspirat de mama lui, s-a apucat de alergat şi ne este alături şi anul acesta la semimaraton.

Alături de ei avem şi prieteni mai vechi care sunt animaţi de aceeaşi idee de schimbare ca cei tineri. Trupa Vieţii e şi anul acesta alături de noi. Dada ne bucură aproape zilnic cu peisajele pe care le străbate în alergările ei alături de Virgil şi Roxana şi cel mai experimentat dintre ei, Daniel.

dada iliescu transmaraton

Să nu credeţi că suntem exclusivişti, avem şi participanţi pentru care această cursă e o primă provocare: de a se implica şi a aduce un plus de valoare dar şi de a-şi demonstra că pot alerga pe distanţele propuse. Simona, Larisa şi Andreea sunt doar 3 dintre ei.

Aşa cum fiecare alergare te schimbă, participanţii de anul acesta vor să alerge pentru a construi mai departe drumul liceenilor excepţionali, implicaţi şi activi.

Ei au încredere în viitor şi îl susţin prin propriii paşi şi iniţiativele de fundraising. Dacă eşti în căutare de un grup de prieteni alergători şi implicaţi şi vrei să faci o schimbare prin pasiunea pe care o împărtăşeşti cu ei, înscrie-te la cursă aici, mai avem doar cateva locuri disponibile! Nu contează că ești printre ultimii, împreună putem fi cei dintâi.

Dacă nu vrei încă să te provoci prin alergare, susţine eforturile acestor prieteni printr-o donaţie pe pagina lor de fundraising.

Contributia ta construieste drumul lor!