W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

5 ani de Şcoala de Valori şi o petrecere cu super-eroi

5 ani de Şcoala de Valori şi o petrecere cu super-eroi

Posted in Scoala de Valori and tagged , | Leave a Comment

Ei, dragii moşului, iaca am împlinit 5 ani. 5 ani în care am crescut câţi alţii-n 10, ca-n poveşti, cu proiecte multe şi colorate pentru tineri isteţi. Şi pentru că o astfel de ocazie merită sărbătorită printr-un eveniment pe cinste, săptămâna trecută am petrecut alături de partenerii din companii, alergători, voluntari, elevi participanţi în proiecte şi alţi susţinători, sub deviza “Scoate super-eroul din tine!

Încă de la intrarea pe tărâmul nostru magic, i-am invitat pe oaspeţi să se deghizeze cu accesorii de super-eroi şi să-şi imortalizeze imaginea la photo-corner-ul simpatic, ca să nu uite de puterile lor magice şi să le pună la treabă cât mai des.

scoala de valori 5 ani petrecere

scoala de valori 5 ani supereroi

scoala de valori 5 ani party

Echipa de la Teatru Labirint i-a condus pe invitaţi într-o călătorie de explorare cu ochii închişi, învăluită de basme, versuri, muzică şi un joc palpitant al simţurilor. Cu ochii deschişi, am povestit apoi câte-n lună şi în stele, bucurându-ne de momentele de “împreună”, de poţiuni magice şi de bucatele fermecate delicioase preparate de fetele de la Brioşerim.

scoala de valori 5 ani

petrecere scoala de valori 5 ani

Vezi albumul complet pe pagina noastră de Facebook!

Entuziasm, zâmbete sincere, nerăbdare, curiozitate, deschidere. Am citit aceste emoţii pe feţele oaspeţilor noştri, de-a lungul unei seri pline de discuţii antrenante şi am fost încântaţi să citim mesajele faine lăsate pe panoul de la ieşire.

“5 ani plini de experienţe de neuitat, cu oameni extraordinari, alături de voi. Continuaţi să multiplicaţi faptele bune. Ne place şi ne pasă. – David”

”Felicitări Super-eroilor! Rolul vostru este foarte important în societate şi sper să continuaţi cu proiectele frumoase pe care le aveţi. – Super Lucia”

”La 5 ani vă doresc să ne vedem şi peste 45, la aniversarea de 50 de ani. – Dimi :)”

În cadrul evenimentului am demarat şi un mini-program de mentorat, astfel că 28 de elevi, voluntari şi participanţi la proiectele noastre din Bucureşti (GROW, Excepţionalii, Bani de Buzunar, Raftul cu Experienţe, BootCamp) se vor întâlni la discuţii informale 1 la 1 cu oameni din companiile partenere, pentru a povesti despre viaţă, carieră, valori, zmei şi câte şi mai câte.

Ş-am încălecat pe-o şa şi ne-am luat “La revedere!” pentru scurt timp. Urmează noi aventuri cu valoare!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *