W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

5 idei pentru a sarbatori primavara in stil feminin

5 idei pentru a sarbatori primavara in stil feminin

Posted in Cum sa... and tagged , | Leave a Comment

1. Invita primavara la tine acasa cu decoratiuni creative sub forma de flori

Nu ai nevoie de cine ştie ce materiale, dar rezultatul va fi impresionant. Florile de hârtie sunt estetice şi feminine, rezistă pe o perioadă nelimitată şi vor decora plăcut orice spaţiu, indiferent de modul de amenajare. În plus, va fi foarte relaxant să le creezi, mai ales alături de câteva prietene sau colege. Colorate şi vesele sau diafane şi delicate, există numeroase modele de flori din hârtie uşor de realizat. Te poţi inspira din acest material pentru a alege un model care se potriveşte personalităţii tale.

flori de hartie

2. Poarta cu drag un martisor

În luna martie, primăvara îşi face simţită prezenţa cu feminitate, prin flori gingaşe, “Verde crud, verde crud …/Mugur alb, şi roz şi pur”, dar mai ales prin mărţişoare, o tradiţie specială ce simbolizează renaşterea naturii. Se spune că mărţişorul aduce bucurie şi noroc atât celui care îl oferă, cât şi celui care îl poartă. În plus, este un accesoriu de efect şi îţi va înveseli ţinuta, aşa că merită un loc aproape de sufletul tău.

martisoare

3. Redescopera-ti garderoba

Lasă-te inspirată de natură şi înviorează-ţi garderoba! Primăvara este momentul perfect pentru a trece în revistă hainele şi accesoriile proprii şi de a face o “curăţenie generală” în garderobă. Cu ocazia asta, s-ar putea să ai parte de surprize şi să (re)descoperi rochii nepurtate de ceva timp, care merită să fie scoase din nou la lumină. De asemenea, poţi să găseşti noi combinaţii de piese sau să reinventezi ţinute aparent banale cu câteva accesorii de efect.

dulap haine

4. Cultiva plante aromatice intr-o jardiniera sau un ghiveci

Fie că eşti pasionată de gătit şi ai nevoie de ingrediente proaspete sau vrei doar să te bucuri de mirosul şi aspectul plăcut al verdeţurilor, plantele aromatice sunt binevenite. Chiar dacă nu ai mult spaţiu, poţi improviza o mini-grădiniţă într-un ghiveci, o jardinieră sau chiar o… cană. Plantele aromatice decorează foarte bine camera sau balconul, iar îngrijirea lor poate fi o activitate relaxantă, mai ales că multe dintre acestea nu sunt pretenţioase. Vezi în acest material câteva sfaturi pentru a cultiva cu succes plante aromatice la tine acasă.

plante aromatice

5. Pregateste-te de vara testand retete de inghetata sau parfait-uri de fructe

Îngheţata este un desert delicios şi de efect, extrem de versatil, care îmbracă sute de gusturi şi culori. Chiar dacă e primăvară, iar zilele caniculare sunt încă departe, merită să-ţi faci “încălzirea” cu un parfait de iaurt şi fructe, simplu de pregătit şi de savurat. Te poţi inspira din această reţetă, iar apoi poţi improviza cu ingredientele tale preferate.

yogurt-parfait-popsicles

Îţi dorim să te bucuri de primăvară şi să faci din fiecare zi o sărbătoare a feminităţii!

*fotografii de pe pinterest.com

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *