Ada se remarcă prin pasiunea pentru mai multe domenii artistice, astfel că pe lângă muzică, pe care o studiază și la liceu, s-a dezvoltat în actorie, dans și modeling. Iubește atât muzica vocală, cât și pe cea instrumentală, iar despre aspirațiile și reușitele ei puteți afla mai multe din următoarele rânduri. 

“Sunt Ada Cercel, am 17 ani și sunt în clasa a 12-a la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti” din București, la secția Jazz, muzică ușoară. Mai departe, vreau să merg la Conservator, la sectia Compoziție, muzică ușoară. Mă bucur foarte mult că fac parte din acest grup al bursierilor stART, plin de oameni minunați!

Muzica a fost parte din viața mea de când mă știu, iar tatăl meu mi-a fost alături încă de la 3 ani pentru a mă ajuta să-mi găsesc calea. El m-a dus la multe cursuri până am ales ce mi-a plăcut. Și nu au fost puține! Am ales mai mult decât am putut duce, însă, într-un fel sau altul, m-am descurcat. Muzica (vocală și instrumentală), dansul și actoria m-au fascinat și nu mă văd vreodată făcând altceva.

O parte din realizările mele în lumea artistică sunt: lansarea primului meu CD, la 7 ani, rolul jucat în serialul de 80 de episoade “Chiquititas”, titlul de Minimiss și Mini Tv Star România, participarea la mai mult de 250 de spectacole, pregătire la 16 cluburi, școli de muzică (pian, canto, chitară, tobe, ukulele, guitalele, nai), streetdance, modeling și actorie, obținerea a mai mult de 100 de trofee și premii la diferite festivaluri și concursuri (vocale sau instrumentale), înregistrarea a peste 75 de piese muzicale, locul 4 la semifinala Românii au talent 2015, participarea la emisiunea-concurs X Factor România.

Indiferent că-mi folosesc vocea, cânt la diferite instrumente, dansez sau joc în filme, scopul meu este să împărtășesc și celorlalți bucuria de a trăi fiecare clipă dintr-o viață atât de scurtă, “magia unui colț de rai într-o lume tot mai injustă.”