W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Aliaţi pentru Educaţie!

Aliaţi pentru Educaţie!

Posted in Evenimente, Proiecte and tagged , , , , , , | Leave a Comment

Educație, Cultură Antreprenorială și Bună Guvernare

Joi, 6 decembrie 2012, am fost invitați de către Fundația Romanian Business Leaders să participăm la Masa Rotundă – Agenda România pentru a discuta despre principalele teme   “Educație, Cultură Antreprenorială și Bună Guvernare” ale celei de a doua ediții a Romanian Business Leaders Summit, din 7-8 februarie 2013 .

Din cele trei teme -“Educație, Cultură Antreprenorială și Bună Guvernare”-  Școala de Valori a făcut parte din grupul de lucru pe tema Educației.  „Adoptă un Liceu” – este numele viitorului nostru proiect, pe care am avut ocazia să îl prezentăm comunității  de business.

Ne propunem ca printr-o intervenție structurată de 3-5 ani să identificăm în cadrul “Adoptă un Liceu” un model educațional, care ar putea transforma orice liceu din România într-un bun al comunității bazat pe nevoile comunității și în contact direct cu acesta.

 NeConferinta RestartEdu

NeConferința RestartdEdu din data de 23 -25 noiembrie a fost un alt prilej pentru Școala de Valori de a vorbi despre inovația în educație, despre cum poate fi ea stimulată și despre modelul “Adoptă un Liceu”. Am adâncit teme de mare interes pentru noi – Gamification, Inovation, Technology, Democratic Education și psihologia educației non-formale.

Suntem convinși că „industria educației” este în creștere și atrage talente, care vor revoluționa regulile jocului. Mulțumim CROS, Techsoup și RAF pentru ideea pusă în practică!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *