W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Am făcut valuri la Swimathon pentru tabăra BootCamp!

Am făcut valuri la Swimathon pentru tabăra BootCamp!

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged , | Leave a Comment

Sâmbătă, pe 12 iulie, echipa noastră a înotat la Swimathon 43 de lungimi de bazin! Tiberiu Borza, Bogdan Popescu, Raluca Gadiuta, George Lipănescu şi Alexandra Gheorghe şi-au unit forţele şi au înfruntat apele Bazinului Olimpic Lia Manoliu pentru ca cinci fete să-şi îndeplinească visul de a merge în BootCamp. Suntem recunoscători că aţi împărţit cu noi timpul şi energia voastră şi vă mulţumim că ne sunteţi alături şi credeţi în educaţie! 🙂

inotatori scoala de valori swimathon

De ce au ales să ne susţină? George ne împărtăşeşte motivele sale:

O nouă provocare. Cine răsfoieşte albumele mele cu poze găseşte în mod sigur nenumărate instantanee pline de… apă sau de varii activităţi aparent sportive. Pe mări sau oceane cu kite-ul, prin munţi cu snowboardul sau/şi cu zmeul, longboard, mountainboard, biclă etc. Puţini  însă ştiu că e un sport care nu prea mă atrage defel şi la care mă pricep atât de puţin încât sper să mă apropii măcar de limita supravieţuirii – înotul.

Am primit însă o propunere din partea lui Dragoş şi a Şcolii de Valori: să particip la o strângere de fonduri pe bază de înot: particip la Swimathon, înot alături de echipă, iar susţinătorii răsplătesc acest efort prin donaţii, fondurile urmând a fi direcţionate către Şcoala de Valori. Practic, cu banii strânşi se vor plăti taxele de participare pentru 5 fete la tabăra de dezvoltare personală BootCamp, creată special pentru tinere. Iniţial reticent, mi-am zis apoi “De ce nu?” Pentru mine e cea mai mare provocare de voinţă şi efort, iar reuşita ar însemna şi un ajutor pentru proiectul în cauză.”

George Lipănescu

O echipă entuziasmată merită o galerie pe măsură, aşa că am fost prezenţi la bazin pentru a ne susţine înotătorii. Am adus cu noi poveştile a cinci dintre fetele care vor să participe la tabăra BootCamp, dar nu-şi permit să plătească taxa de înscriere. Pentru ele strângem fonduri, deoarece ne-a propus să le oferim în dar această experienţă. Şi pentru că ne-am dorit ca la Swimathon să aducem un pic din farmecul adolescenţei, i-am invitat pe colegii de eveniment şi pe susţinători să scrie pe panoul nostru dorinţele pe care le aveau în perioada liceului.

Şi de această dată, voluntarii noştri ne-au dat o mână de ajutor cu organizarea şi i-au susţinut cu veselie pe înotători. Unii dintre ei au venit chiar de la Piteşti pentru a fi alături de noi 🙂 Ne mândrim cu voi, pentru că sunteţi atât de dedicaţi şi ne bucurăm că am făcut valuri împreună!

Pentru Şcoala de Valori, Swimathonul a însemnat, dincolo de toate, oportunitatea de a transforma în realitate visul a cinci fete şi posibilitatea de a le oferi o experienţă de învăţare, pentru că vrem să le fim alături în procesul de autocunoaştere. Din aceste motive, ne-am strâns cu toţii, membri, voluntari şi prieteni ai Şcolii de Valori, ne-am luat pancartele, zâmbetele şi echipamentul de înot şi am participat la Swimathon, cu dorinţa de a face cunoscute poveştile fetelor.

Smaranda Simionescu, manager de proiect BootCamp

Chiar dacă Swimathon s-a încheiat, conturile pentru donaţii rămân dechise!

Susţine şi tu tabăra BootCamp şi o experienţă transformatoare pentru 5 adolescente! Orice sumă contează!

Donează aici: http://goo.gl/JMLDF4

echipa scoala de valori swimathon

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *