W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Am încheiat prima ediţie-pilot Grow!

Am încheiat prima ediţie-pilot Grow!

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged | Leave a Comment

Doar cu 3 zile in urma, ultimul dar nu cel din urma participant din primii 150 de elevi de liceu participant la Grow 0,9, ediţia de primavara-pilot pentru elevii de clasa a 9-a a primit diploma de participare.

Avand loc in 3 orase principale, Bucuresti, Cluj si Iasi, Grow 0.9 le-a oferit adolescentilor ocazia unica de a intalni studenţi straini care provin din Bulgaria, Romania şi Ucraina, ca formatori.

Unele dintre impresiile participanţilor:

“O idee stralucita. Asteptam cu nerabdare fiecare ora de Grow. Imi place ca reusim sa invatam ceva si in acelasi timp sa ne si distram. Am reusit sa invat unele lucruri care la scoala nici macar nu se predau. De exemplu, pot acum sa organizez un proiect cum trebuie.

Mi-a placut tot! In special studentii din strainatate. Sunt persoane grozave cu care am reusit sa ma imprietenesc si sper ca si dupa ce se termina proiectul voi pastra legatura cu ei. In acelasi timp, imi place ca toti trainerii sunt un amestec de culturi, cu care totusi am reusit sa ne intelegem, toti vorbim aceeasi limba, engleza.”,

Miruna

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *