W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Antreprenor de viitor

Momentan, înscrierile pentru acest proiect sunt închise.

După ce în proiectul Bani de buzunar 2.0 am învăţat despre gestionarea bugetului personal, despre economisire şi cheltuieli inteligente, acum e timpul să trecem la nivelul următor! Pentru tinerii ambiţioşi, independenţi, care se gândesc la o carieră pe cont propriu, am dezvoltat programul Antreprenor de viitor, cu sprijinul ING.

logo Antreprenor de viitorOricine poate avea idei de afaceri. Provocarea este să o alegi pe cea mai bună, să faci un plan şi să o implementezi. Iar dacă îţi antrenezi anumite abilităţi, poți deveni antreprenor la orice vârstă.

Antreprenor de viitor este un proiect de educaţie antreprenorială dedicat liceenilor, însă diferit de materia asemănătoare studiată la şcoală. Acest program se bazează pe metode de învăţare combinată, adică alternează ateliere faţă în faţă cu sesiuni online şi alte resurse de învăţare 2.0, pentru ca tu să afli dacă ai stofă de antreprenor şi ce poţi face pentru a avea propriul tău business.

Înscrierea în proiect este gratuită. Nu e obligatoriu să fi participat la Bani de buzunar 2.0 şi poţi aplica indiferent de oraşul în care locuieşti!

Concret, proiectul include:

 • Sesiuni online cu un trainer sau un mentor din Şcoala de Valori (dacă locuieşti în București, Tg. Mureș, Iași, Piatra Neamț, Craiova sau Călărași, vei interacţiona cu trainerii şi live, în cadrul celor 2 ateliere de deschidere şi închidere). Partea online se desfăşoară pe site-ul www.escoaladevalori.ro, unde te invităm să-ţi faci un cont de utilizator pentru a accesa toate materialele şi sesiunile din cadrul programului.
 • Videoclipuri cu informaţii relevante într-un format scurt, la obiect, pe înţelesul tău;
 • Proiecte de echipă ce te vor scoate din zona de confort şi îţi vor pune mintea la contribuţie;
 • Articole şi alte resurse educative de ultimă oră, accesibile online.

Antreprenor de viitor Scoala de Valori

Ce vei invata?

 • Cum să dai un impuls creativităţii şi să lucrezi mai eficient în echipă prin tehnica brainwriting;
 • Ce atuuri de antreprenor ai şi unde mai ai de lucrat;
 • Ce paşi ai de urmat pentru a face un mini-plan de afaceri;
 • Cum să-ţi creezi şi prezinţi produsele sau serviciile pentru ca acestea să aibă succes în rândul consumatorilor;
 • Ce metode de promovare poţi folosi;
 • Cum identifici şi selectezi potenţialii clienţi;
 • Care sunt modalităţile de finanţare pentru un start up;
 • Cum să stabileşti preţul corect şi să vinzi.

Cum poti urma cursul Antreprenor de viitor?

Ai 3 variante:

 1. În format de învățare combinată – doar pentru adolescenţii din orașele București, Tg. Mureș, Iași, Piatra Neamț, Craiova și Călărași. Astfel, vei participa la 2 ateliere educative faţă în faţă şi la 2 sesiuni online şi vei avea acces la 2 videoclipuri educative.
 2. În format exclusiv online, alături de un mentor – pentru tinerii care au participat anterior la ”Bani de buzunar 2.0” și s-au înregistrat pe platformă.
 3. În format exclusiv online, de oriunde din țară – poţi parcurge programul individual, independent, având doar o conexiune la internet şi poftă de învăţare. Cursul este şi în acest caz gratuit, iar platforma escoaladevalori.ro suportă un număr nelimitat de utilizatori.

Doar după ce încerci poți decide dacă antreprenoriatul ți se potrivește sau nu, aşa că te provocăm să iei în considerare această opţiune de carieră!

Pentru mai multe detalii, vizitează platforma www.escoaladevalori.ro și vezi cum a fost la prima ediție, din clipul de mai jos!

Program realizat cu sprijinul

logo ING