W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Aplica pana pe 15 mai la Social Impact Award, competitie cu premii de 5000 de euro pentru idei de afaceri sociale!

Aplica pana pe 15 mai la Social Impact Award, competitie cu premii de 5000 de euro pentru idei de afaceri sociale!

Posted in Prieteni and tagged , , | Leave a Comment

Vrei să calci pe urmele antreprenorilor care au schimbat lumea? Tinerii care își doresc să schimbe probleme sociale curente într-un mod inovativ sunt așteptați să aplice până pe 15 mai la Social Impact Award, o competiție internațională care susține tinerii profesioniști, studenții și elevii care vor să devină antreprenori sociali. Și anul acesta, participanților li s-a pregătit un program educațional complex, premii în bani, spațiu de lucru și conectare, astfel încât ideile lor să se transforme în proiecte concrete.

Află mai multe despre Social Impact Award în următorul video.

Social Impact Award reprezintă, în primul rând, o nouă cale de carieră pentru tineri. Formularul de înscriere disponibil până pe 15 mai este primul pas către o experiență de învățare completă, care își propune să transforme tineri cu potențial în antreprenorii de impact de mâine.

După primirea aplicațiilor, juriul format din experți în antreprenoriat social va selecta 15 idei de proiecte care vor intra într-o etapă de dezvoltare și incubare a ideilor pe parcursul verii. Pe 3 octombrie, juriul va acorda 3 premii de 1500 de euro, la care se adaugă premiul de popularitate în valoare de 500 de euro, desemnat prin votul comunității. Câștigătorii vor primi burse de participare la Social Impact Award International Summit, care va avea loc la începutul lunii noiembrie, în Tbilisi, Georgia, şi o vizită de 3 zile la academia de antreprenoriat social Amaphiko Red Bull, în Africa de Sud, în 2019.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Social Impact Award

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *