Creezi artă? Programul Bursele stART îți dă bani pentru succes!

Arta înseamnă noblețe trasă printr-un inel și transformată în desene, picturi, acorduri de pian, poezii și povești, fotografii în care vezi realitatea prin ochii altcuiva și simți recunoștință pentru o nouă perspectivă asupra vieții, înseamnă oameni care au curajul să se expună în fața unei camere de luat vederi și să împărtășească cu ceilalți despre ei, cu dorința de a contribui la o viață mai bună, mai frumoasă, mai cu sens și mai cu bucurie, pentru noi toți.

ARTA NE CONECTEAZĂ ÎNTRE NOI, pentru că ARTA înseamnă vulnerabilitate, iar vulnerabilitatea înseamnă curaj. Mergem împreună la concerte, dăm share la desenele și fotografiile care ne inspiră și simțim alături de oamenii care au curajul să scrie pe blog despre cine sunt ei, în mod real. Simțim și bucuria și tristețea împreună. Ne dezgolim de paradigme limitative, de ce este “corect” sau “greșit” și acceptăm și umbrele și luminile și tonurile închise și pe cele deschise, pentru că le înțelegem sensul. Și câștigăm.

Voi, cei curajoși, cei care vă exprimați prin artă, meritați să fiți recunoscuți și susținuți. Pentru voi am creat Bursele stART – un program prin care oferim 30 de burse liceenilor care vor să-și facă talentul vizibil și să primească susținere. Este important să știi că, pe lângă susținerea financiară, vei avea acces și la o comunitate online de tineri artiști, ca și tine, care te vor susține să-ți împlinești visurile. În această comunitate online vei avea șansa să te expui, să primești feedback, să-ți îmbunătățești operele, cât și modul de expunere. Secțiunile la care te poți înscrie sunt: Muzică, Desen, Pictură, Vlogging, Fotografie, Scriere Creativă.


Bursa stART are ca scop să te susțină să creezi mai mult și să te perfecționezi. Și, când ești pregătit/ă, să participi la concursuri naționale și internaționale, să-ți vezi visurile devenite realitate. Vrem să venim la vernisajele sau concertele tale, să ne mândrim că te cunoaștem când ajungi vlogger renumit, să fim în primul rând când dai autografe pentru cartea pe care tocmai ai lansat-o sau să dăm cadou perechea de teneși care poartă desenul și semnătura ta.

Cu Bursele stART te transformi din începător în artist experimentat! Trimite-ne portofoliul tău cât mai curând și arată-ne ce poți!

*Bursele stART este un program organizat de Școala de Valori, susținut de Provident, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale.