W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Bani de buzunar 2.0

Momentan, înscrierile pentru acest proiect sunt închise.

Cum stai cu banii de buzunar? Îţi sunt suficienţi sau este loc de mai bine?

Dacă doreşti să-ţi “dresezi” bugetul, astfel încât leii să nu-ţi mai scape printre degete, ai ajuns în locul potrivit! Am pregătit pentru tine un program practic, din care afli cum să ai grijă de finanţele tale în mod responsabil, pentru a ajunge la stilul de viaţă visat.

Special pentru adolescenţii care vor să aibă controlul asupra bugetului lor, am creat Bani de buzunar 2.0, un proiect naţional de educaţie financiară, dezvoltat cu sprijinul ING Bank. Discutăm despre planuri de viitor, cheltuieli, venituri, investiţii şi buget personal, dar şi cum pot fi înmulţiţi rapid şi creativ 100 de lei. Te ajutăm să faci primii paşi spre independenţa financiară, învăţând să-ţi gestionezi inteligent banii şi să duci mărunţişul la un alt nivel.

Ce aduce diferit acest proiect?

Bani de buzunar 2.0 este primul proiect din România, dedicat adolescenţilor, bazat pe metodologia „blended learning”, un sistem educaţional inovator, ce îmbină învăţarea online cu workshop-urile faţă în faţă. Astfel, informaţiile sunt mai uşor de asimilat, fiind adaptate mediului digitalizat actual, dar în acelaşi timp păstrează şi avantajele interacţiunii directe.

Cum se desfasoara

În cadrul deschiderilor din oraşele participante la proiect se desfăşoară ateliere interactive de lucru în echipă și managementul banilor de buzunar. Ulterior, echipele formate la deschidere se ”mută” în mediul online, pe site-ul www.escoaladevalori.ro, unde învaţă mai multe despre bugete şi economii, participând la două tipuri de activităţi:

  • sesiuni live, susţinute de câte un facilitator din echipa noastră, disponibile pentru liceenii care au fost prezenţi la deschidere.
  • scurte filmulețe informative despre managementul banilor de buzunar.

Pentru a avea o miză mai mare decât simpla învățare, punem la bătaie şi câteva premii, pe care le vom oferi la finalul proiectului celor mai implicate echipe, câte una din fiecare oraş.

Vezi cum au fost prima, a doua și a treia ediție Bani de buzunar 2.0!———-

Program realizat cu sprijinul

logo ING    ministerul-educatiei