W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Blog

Andreea Simon, bursiera stART la muzica: Eu cred ca totul este posibil in aceasta lume

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged , , | Leave a Comment

Astăzi te invităm să citești povestea de succes a unei alte bursiere stART, care îmbină pasiunea pentru tradiție cu muzica și alte domenii artistice.

“Mă numesc Andreea Oana Șimon, am 18  ani, sunt elevă în clasa a XII-a A la Colegiul de Arte Baia Mare și studiez muzica vocală tradițională. Provin din localitatea Vișeu de Jos, județul Maramureș; sunt maramureșeancă și mă mândresc cu acest lucru.  Continue reading

Proiectul Career Bus, premiat la cea mai mare competitie europeana de inovatie sociala

Posted in Proiecte and tagged | Leave a Comment

Avem o veste grozavă! Career Bus este unul dintre proiectele câștigătoare la EU Social Innovation Competition, cea mai mare competiție europeană de inovație socială. Premiul primit, în valoare de 50.000 euro, va fi folosit pentru a transforma proiectul din vis în realitate, începând chiar de anul acesta. În competiție au intrat peste 700 de aplicanți din 39 de țări, deci concurența a fost serioasă.

Inițiatorii Career Bus sunt Dragoș Belduganu de la Școala de Valori și Armina Sîrbu de la Ice Breaker, iar noi suntem mândri de ei că au avut curajul să creeze un proiect îndrăzneț, de impact!  Continue reading

{JOB} Contabil junior @Scoala de Valori

Posted in Scoala de Valori and tagged | Leave a Comment

Ne mărim echipa!

Căutăm un student sau absolvent în domeniul economic care să ni le alăture în biroul din București pe postul de Contabil Junior, program full-time, perioadă nedeterminată.

Dacă eşti o persoană responsabilă, atentă la detalii, cu dorință de a învăța și de a se perfecționa în domeniul financiar-contabil, trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail luiza.stanciu@scoaladevalori.ro până pe 30 noiembrie 2018.  Continue reading

Vrei sa studiezi in Marea Britanie? Hai la Study UK Exhibition in Bucuresti!

Posted in Evenimente, Prieteni and tagged , , | Leave a Comment

Ești interesat să afli mai multe despre programele de studiu în Marea Britanie?

Vino la Study UK Exhibition, eveniment organizat de British Council pe 17 noiembrie 2018 la Hotel Sheraton și intră în legătură directă cu universități britanice și absolvenți de top!

Prezentări și seminarii gratuite susținute de reprezentanți ai universităților, absolvenți și specialiști în educație din Marea Britanie și România îți vor oferi o perspectivă fără precedent asupra experienței de student internațional, iar mini-târgul din cadrul evenimentului îți dă ocazia să discuți direct cu universități britanice despre planurile tale și să înveți:

Continue reading

Laborator modern de informatica pentru elevii din Iasi

Posted in Proiecte and tagged , , | Leave a Comment

V-am mai povestit despre proiectul Cegeka Digital Youth, a cărei primă ediție a adus universul digital mai aproape de liceeni.

Anul acesta, alături de compania Cekega România, am organizat la Liceul de Informatică ”Grigore Moisil” din Iași ateliere practice pentru elevii pasionați de IT. Programul a inclus cursuri de Java, Android Studio și metodologiile Agile Scrum, precum și ateliere de soft skills, în care am discutat cu adolescenții despre viitorul tehnologiei: Internet of things, Digital Literacy, Work skills 2030.  Continue reading