W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Blog

Amintiri din tabara PepinTeen

Posted in Proiecte and tagged , | Leave a Comment

Ce mod mai bun de a începe un proiect dacă nu cu o tabără energizantă la munte, în care să aflăm mai multe unii despre alții?

Proiectul PepinTeen, aflat la prima ediție, a luat oficial startul pe 19 octombrie 2018 și nu oricum, ci printr-o tabără de trei zile, la Sinaia. Ne-am adunat 150 de adolescenți din Giurgiu, Pucioasa și București, 20 de voluntari ING Tech, 21 de traineri și organizatori.

Continue reading

Ce crezi ca invata un licean de la un elev de gimnaziu?

Posted in Proiecte and tagged , | Leave a Comment

Când am stat de vorbă cu Raul, ne-am dat seama că e departe de a fi un tânăr obișnuit. L-am întrebat care sunt motivele pentru care a intrat în proiectul Generația Z. Ne-a spus simplu: “Din Pasiune” și a început să ne povestească cât de mult contează pasiunea pentru el și colegii lui din #Facem. După multe proiecte în care au fost voluntari și cărora le-au alocat sute de ore de muncă și dedicare, adolescenții din #Facem aleg să se implice doar în proiectele în care vor. Și în “Generația Z” au vrut.

Continue reading

Sabin: Pentru un moment, visele mele s-au intamplat in fata ochilor mei

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged , | Leave a Comment

Sabin Iordache, bursier stART la muzică, ne-a transmis un mesaj despre rolul acestui program în dezvoltarea carierei sale artistice, mesaj pe care ne bucurăm să-l împărtășim cu voi mai jos.

“Încurajarea și susținerea unui artist nu este un proces simplu. Necesită încredere, viziune și timp.

Când am primit telefon din partea Burselor stART, m-am simțit apreciat și, evident, bucuros. Era bucuria unor aplauze de la finalul unui concert reușit, când publicul iși exprimă bucuria în cel mai potrivit mod.  Continue reading

“Arta purifica sufletul de praful vietii de fiecare zi”

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged , | Leave a Comment

Livia Greaca a fost bursieră stART pentru două ediții și ulterior și-a aprofundat pasiunea pentru arta decorativă ca studentă la Universitatea Națională de Arte București, Facultatea de Arte Decorative și Design, secția Arte Textile și Design Textil, coordonată de doamna profesor Daniela Frumușeanu.

Cu sensibilitate și pasiune, Livia ne-a povestit cum se raportează la actul creației și despre experiența ei ca bursieră.

“Artele textile îmi permit să explorez cât mai multe modalități de expresie artistică, de limbaj plastic, pentru a comunica într-o formă propice puțin din crezul meu, din sentimentele, din structura mea internă.  Continue reading

Viata e roz

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged , | Leave a Comment

Sunt Bianca Morgociu, am 16 ani, studiez la un liceu de arte din București și sunt bursieră în cadrul proiectului Bursele stART, la secțiunea “Pictură”.

Mă pasionează tot ce înseamnă artă și creație, tot ce este inovator.

“Trebuie să trăim și să creăm. Să trăim până la lacrimi” (Albert Camus).

Îmi plac provocările și le accept de fiecare dată cu mare drag. Sunt o fire foarte activă și nu îmi place să pierd timpul, vreau să fac mereu ceva nou, să creez, să muncesc și să trăiesc experiențe de neuitat.  Continue reading