8 iulie a fost pentru Şcoala de Valori prilej de distracţie şi răcorire la Swimathon. Alături de alte 22 de cauze, înotătorii noştrii au făcut valuri pentru GROW Summer Camp, tabăra internaţională de transformare a tinerilor curajoşi să devină #GameChangerii de mâine. Căldura de afară a fost întrecută de atmosfera incendiară din Bazinul Dinamo, unde 65 de echipe au înotat din dorinţa de a ajuta cauzele sociale implicate în eveniment.  

Swimathon GROW Summer Camp broscutele razboinice

Broscuţele Războinice au adus valoare prin energia cu care au înotat cele 36 de bazine, doborându-şi targetul. Alexandru, Andrei, Irina şi Alexandra au avut parte şi de o supriză. Înainte de start, echipa lor s-a mărit cu încă un membru, cu Alex. Deşi echipa lui deja finalizase curse, el a vrut să mai contribuie cu încă 45 de minute la acest eveniment şi a făcut-o alături de echipa noastră.

Cei din Soul Surfers, deşi au înotat în ultima tură a cursei, nu au arătat semne de oboseală şi au reuşit să câştige locul 2 din seria lor. Patricia, Raluca și Cristi, veterani ai Swimathon, au făcut echipă minunată cu Mihaela, care s-a alăturat cauzei pentru prima dată. Experienţa a meritat, ne-a zis că mai vrea şi anul viitor să ne ajute.

Bucuria evenimentului a fost sporită şi de cea mai energică galerie. Adolescenţii implicaţi din Şcoala de Valori au fost alături de echipele noastre cu urale inspiraţionale şi nu s-au lăsat neobservaţi. Vuzuzeaua, fluierele şi megafonul au fost de bază pentru a deveni cea mai înfocată galerie din tribună. Ne-au ajutat vizual baloanele colorate şi pancartele creative, făcute tot de ei.

Antrenamentele pentrutr acest eveniment nu s-au finalizat. Ele se mută acum din bazin în rândul donatorilor. Până la 31 iulie, mai avem timp să strângem şi ceilalţi 5000 de lei care ne lipsesc pentru a trimite încă 5 tineri cu resurse financiare limitate în GROW Summer Camp.

Donează şi tu pentru cele două echipe pe pagina proiectului şi dă o şansă celor 5 de a deveni #GameChangerii de mâine! 

Dacă vrei să simţi şi atmosfera evenimentului, vezi şi live-urile de pe pagina de Facebook Şcoala de Valori.