Bursele stART formular de inscriere v2

Formular de înscriere Bursele stART etapa 1/3

I. Informaţii participant

Inscrierea are 3 etape, ai parcrus prima etapa, vrei sa treci la urmatoarea etapa?

Formular de înscriere Bursele stART etapa 2/3

VI. Portofoliu si video demonstrativ pentru talentul tau (te rugam sa ne trimiti minim 5 lucrari de referinta)


Modul in care poate fi trimis portofoliu si video-ul demonstrativ este fie cu link de wetransfer in care sunt puse atasamentele fie cu link-uri catre youtube, vimeo, issuu, blog personal sau orice alt site care contine lucrări de referință pentru înscrierea la bursa.
Bursierii care nu trimit un portofoliu si un video demonstrativ de 2 minute până la finalizarea datei de inscriere vor fi descalificati.
Video-ul demontrativ poate fi simplu filmat cu telefonul sau orice alt device important este sa se vada in video persona care se inscrie la bursa.

Formular de înscriere Bursele stART etapa 3/3

Declaraţie pe proprie răspundere privind situaţia financiară

familia are o componenţă de *
Declar că am luat la cunoștință posibilitatea ca Organizatorul să-mi solicite dovada fiscală a celor declarate mai sus şi îmi asum consecinţele situaţiei în care declaraţia nu poate fi validată de acte doveditoare. În acest caz, dosarul va fi declarat nul de către Organizator fără drept de contestaţie.

Declar că am luat cunoștință prin anunțul și ghidul de înscriere în programul Bursele stART, de drepturile pe care le am privind prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului UE nr. 679/2016 (GDPR) și Legii 190/2018 privind aplicarea acestui Regulament în România, prin intermediul informării cuprinsă în Anexa 1 a Formularului de înscriere. Pentru exercitarea acestor drepturi, mă pot adresa printr-o cerere scrisă, datată şi semnată către Asociația Școala de Valori la datele de contact furnizate în Anexa 1 sau pe site-ul www.scoaladevalori.ro.

Prelucrarea datelor, în vederea desfăşurării programului, se face în baza Regulamentului UE nr. 679/2016 (GDPR) și Legii 190/2018 privind aplicarea acestui Regulament în România.

Maximum file size: 104.86MB

Semnătura reprezentantului legal