20% din impozitul pe profit de la Companii
către Școala de Valori

Știi cât de simplu e să susții o cauză educațională? Trebuie doar să redirecționezi o parte din banii pe care îi datorează compania ta statului către o asociație non-guvernamentală, care desfășoară activități de incluziune socială, școlară și academică.

Redirecționeaza și tu o parte din impozitul pe profit către
Școala de Valori

lasă-ne datele tale de contact

Până să trecem mai departe, spune-ne, ai o companie? Mai exact, reprezinți o entitate juridică plătitoare de impozit pe profit? Atunci cu tine vorbim.

Nu îți cerem bani sau donații, doar 5 minute cât să adaugi datele firmei mai jos, pe această pagină și, apoi să îți rogi contabilul să depună online declarația către ANAF. Atât.

Cât despre bani, ne-ar plăcea să ne dai maxim 20% din cei 16% impozit pe profit, bani pe care compania ta oricum îi va plăti.

Poti alege tu ce se întâmplă cu o parte din impozitul datorat către stat. Vei găsi contul nostru IBAN în contractul de sponsorizare pe care-l vom încheia.


descarcă declarația ANAF

În infograficul din această pagină, îți explicăm pas cu pas cum poți să fii și tu sponsorul asociației Școala de Valori, să devii susținătorul unui ONG care ghidează tinerii și profesorii să preia controlul propriei lor vieți. Poți contribui și tu la această schimbare, redirecționând către noi o parte din banii pe care îi datorezi din impozitul pe profit.

Redirecționeaza și tu o parte din impozitul pe profit către
Școala de Valori

lasă-ne datele tale de contact

Redirecționeaza și tu o parte din impozitul pe profit către
Școala de Valori

Campania 20% companii

Atat datele preluate prin acest formular cu acordul tau, dat prin apasarea butonului de trimitere a datelor, cat si orice alte date de contact de tip numere de telefon sau adrese de email obtinute din surse publice sau de la colaborari anterioare si pe care le-am utilizat pentru promovarea acestei campanii, sunt prelucrate conform detaliilor de aici

Roagă contabilul să completeze declarația informativă
despre sponsorizare,
pe care o găsești mai jos.

descarcă declarația ANAF

Mulțumim că ai ales să redirecționezi o parte din impozitul pe venit către noi. 😊