W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

"Hai, că merită!"

“Hai, că merită!”

Posted in Proiecte, Transmaraton and tagged , , | Leave a Comment

Paul Dicu

“Salut, sunt Paul Dicu și voi alerga la Transmaraton, pentru Școala de Valori.

Aud în jurul meu, foarte des, ideea că suntem prea mici ca să putem schimba ceva, că dacă am fi mai importanți, am putea construi, că vrem să facem ceva pentru copiii noștri, dar sistemul nu ne lasă. De data asta, chiar avem ce face. Nu vreau like-uri de la voi, vreau să investiți cât puteți voi, în construcția asta. Concret, cu bani. Fiindcă și de bani e nevoie, să fim sinceri.

Hai, că merită!

Vă mulțumesc mult.
Paul”

*Dacă vrei să îl cunoași pe Paul mai bine îl poți urmări AICI. O să îți placă de el, așa cum ne-a plăcut și nouă, aici la Școala de Valori!

Florin Simion

“Alerg de plăcere de 15 ani. De 3 ani alergarea a devenit pentru mine un mod de viață și chiar mai mult de atât. Alergarea un fenomen prin care putem încerca să arătăm că lucrurile pot fi abordate și altfel decât suntem obisnuiți.

Evident e nevoie de implicare pe toate planurile pentru aceasta. Putem face multe pentru alții dacă, în primul rând, noi suntem împliniți (sufletește). Prin pasiunea și experiența mea (cu voia d-voastră) doresc să motivez pe toți cei care așteaptă un punct de pornire.

Un slogan cules chiar din ceea ce am simțit la competiții: “Când simți că nu mai poți merge, aleargă!”

*Pe site-ul lui Florin gasești mai multe detalii despre toate activitățile sale! Și nu se dezminte, e un om cu adevărat minunat!

*Paul și Florin vor alerga la Transmaraton cursa de 84 km Dublu Maraton. Fii alături de ei și Donează AICI.

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *