La BuzzCamp 17 uiți de emoțiile primei întâlniri cu angajatorii preferați datorită unui concept care îți va permite să te joci mai mult decât în edițiile anterioare. Dacă te numeri printre tinerii ambițioși care își caută un loc de muncă într-una din cele mai îndrăgite companii din România, prietenii de la Inspire Group te așteaptă la ediția BuzzCamp – Game of Professions

Regulile sunt simple: înscrie-te la eveniment, lasă emoțiile acasă, alege-ți angajatorul preferat dintre cei prezenți la eveniment și convinge-l că meriți o poziție în compania sa! Ai la dispoziție cadrul perfect pentru un melanj de dezvoltare profesională și personală: conferințe, workshopuri, speakeri motivaționali și cei mai doriți angajatori din România.

Până în momentul de față, printre companiile care și-au anunțat prezența la jocurile carierei de la BuzzCamp 17 se numără și:

  • În București, între 14 și 15 martie: Heidelbergcement, HPE, Accenture, EvoMag, Telus, ECDL, Aqua Carpatica, BRD, P&G, Engie;
  • În Iași, pe 21 martie: Heidelbergcement, Accenture, EvoMag, EY, BRD, Enel;
  • În Cluj, pe 28 martie: EvoMag, EY, BRD, Vodafone, Siemens;
  • În Timișoara, pe 30 martie: Accenture, EvoMag, EY;
  • În Craiova, pe 4 aprilie: EvoMag, Telus, Vodafone, Engie;
  • În Brașov, pe 6 aprilie: EvoMag, BRD, Vodafone, Engie;
  • În Sibiu, pe 25 aprilie: EvoMag, BRD, Kuka;
  • În Constanța, pe 27 aprilie: EvoMag, Engie, Enel.

Înscrie-te gratuit aici și ai un loc în primul rând la preview-ul viitorului tău profesional! Dacă în lista de mai sus regăsești câteva companii în care ți-ai dori să lucrezi, s-ar putea ca reprezentanții acestor companii să-ți dea posibilitatea să treci la nivelul următor al jocului angajării, adică să te invite la un interviu individual și să-ți ofere poziția mult visată.

De asemenea, nu uita să verifici actualizările de pe website-ul oficial, deoarece lista companiilor participante la BuzzCamp 17 nu este încă finală. Vino la conferințele și workshopurile BuzzCamp, pentru a învăța regulile jocului Game of Professions de la cei mai buni!

Let the games begin!