Prin campania #DareTo spunem poveștile de succes ale tinerilor îndrăzneți care ne inspiră, ale adolescenților cu inițiativă, care acționează ca să schimbe lumea. Ei și-au învins temerile, au avut curajul să învețe din greșeli și să meargă mai departe. Ei au îndrăznit. Sunt eroii noștri și vrem să le fim alături în acest proces de explorare și dezvoltare. Pentru acești adolescenți desfășurăm programele noastre și credem că merită și încurajarea ta. 

Andu Ionescu, Cristi Drăgan, Cristina Pogorevici, Bogdan Luca, Cristian Lupescu sunt doar o mică parte din comunitatea de tineri care și-au luat energie și ambiție din proiectele Școala de Valori pentru a-și duce visurile mai departe.

Indiferent de vârstă, îți lansăm o provocare: susține educația și oferă tinerilor #DareTo posibilitatea de a îndrăzni mai mult!

Donația ta pentru proiectele Școala de Valori înseamnă o investiție în tinerii cu spirit de inițiativă, care își doresc să construiască un viitor mai bun folosind drept cărămizi valorile și pasiunile lor. Cu ajutorul susținerii tale, continuăm să oferim experiențe de educație nonformală pe gustul și nevoile tinerilor. Participând la aceste programe, tinerii dobândesc încrederea de a acționa. Devin, la rândul, lor, promotorii schimbării, dezvoltând proiecte cu impact în comunitate.

Concret, cum poți susține tinerii #DareTo?

  • Dă mai departe. Ne ajută un tag către un prieten care ar putea fi interesat sau curios să ne cunoască sau un share la proiectele noastre postate pe pagina de Facebook Școala de Valori.
  • Vorbește prietenilor, colegilor și familiei despre proiectele Școala de Valori și misiunea noastră de a încuraja tinerii prin educația nonformală.
  • Fă o donație pentru Școala de Valori, astfel încât să creștem proiectele noastre de educație pentru tineri. Găsești aici toate informațiile: www.scoaladevalori.ro/implica-te/fa-o-donatie/
  • Devino fundraiser. Strânge fonduri pentru proiectele noastre participând la competiții de alergare, de înot sau donându-ți ziua de naștere. Mai multe detalii pe www.scoaladevalori.ro/implica-te/devino-fundraiser/
  • Alte modalități de implicare găsești pe www.scoaladevalori.ro/implica-te/

Îți mulțumim că ai ales să te implici pentru educație!

Împreună îi încurajăm pe tineri să îndrăznească mai mult!

#DareTo