W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Citeşte şi dă mai departe, la “Schimb de cărţi”

Citeşte şi dă mai departe, la “Schimb de cărţi”

Posted in Evenimente and tagged , , | Leave a Comment

Se dau următoarele date:

  • îţi place să citeşti
  • vrei să afli recomandări de lectură
  • eşti curios ce titluri noi au mai apărut
  • îţi doreşti să petreci câteva ore relaxante într-o companie plăcută

Dacă ai bifat una sau mai multe variante, am o recomandare de weekend pentru tine: Schimb de cărţi.

Concret, este vorba despre o serie de întâlniri lunare între iubitorii de lectură, organizate de bookblog.ro, unde se împrumută cărţi şi se schimbă impresii, într-o atmosferă informală.

schimb de carti 1Sistemul e simplu: fiecare participant aduce una sau mai multe cărţi, iar la rândul lui poate împrumuta câte cărţi doreşte. Toate acestea au loc într-un cadru prietenos, unde poţi să afli detalii despre o anumită carte de la cei care au citit-o sau poţi primi alte recomandări. Cărţile se aduc înapoi la întâlnirea de luna următoare. Schimbul se bazează mult pe încredere, după cum ţi-ai dat probabil seama.

De ce e fain la Schimb de cărţi?

În primul rând, pentru că ai ocazia să citeşti cărţi gratis. De toate tipurile şi genurile, de la literatură la self-help, de la chick lit la romane SF, clasice sau poliţiste, atât cărţi noi, cât şi mai vechi.

În al doilea rând, cunoşti oameni simpatici, de vârste variate, care împărtăşesc pasiunea pentru lectură. Ba chiar s-ar putea să ai surpriza să găsiţi şi alte lucruri în comun.

schimb de carti 2În plus, poţi trezi la viaţă o parte din cărţile tale din bibliotecă punându-le în circuit, pentru ca şi alţii să le citească.

Întâlnirile sunt animate de o gazdă şi de invitaţi speciali, scriitori sau oameni din lumea cărţilor, care povestesc despre diverse subiecte şi răspund la curiozităţile participanţilor.

Am menţionat că intrarea este liberă? 🙂

Întâlnirile Schimb de cărţi au loc în oraşe din toată ţara, inclusiv în Bucureşti. Nu trebuie să vă înscrieţi nicăieri, să daţi attending sau să faceţi rezervare. Veniţi pur şi simplu! Următoarea ediţie Schimb de cărţi din capitală va avea loc duminică, 26 ianuarie, de la ora 15:00, la ceainăria La un Ceai (str. Luigi Cazzavillan, nr. 25).

Dacă nu puteţi ajunge duminica asta sau aţi văzut prea târziu anunţul, nu-i nimic. Aveţi ocazia să vă luaţi revanşa la ediţia din februarie, pentru că întâlnirile Schimb de cărţi au loc lunar. Pentru detalii, intraţi pe site-ul bookblog sau pe pagina de Facebook Schimb de cărţi.

—–

Foto: Schimb de cărţi

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *