Asociația Școala de Valori în parteneriat cu alte 3 organizații internaționale din Portugalia (Ajiter), Italia (Associazione Culturale Link) și Spania (Cultural Association Muxelka) organizează proiectul tip Serviciul European de Voluntariat Practice, Learn, Step Up!. 

             Acest proiect este implementat între 01.09.2017-31.08.2019 cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin intermediul programului Erasmus Plus, Acțiunea Cheie 1, gestionat în România de către ANPCDEFP. 

             Acest proiect va reuni 9 tineri voluntari din Spania, Italia, Portugalia care timp de 9 luni, care vor realiza activități pe tema educației nonformale. Activitătile principale se vor desfăsura în județul București, România, scopul principal al proiectului fiind ca voluntarii EVS să fie implicați activ și creativ în organizarea, implementarea, evaluarea și imbunătătirea diverselor proiecte bazate pe educația nonformală pentru liceenii români din București.  

 Obiectivul final este ca atât voluntarii EVS, cât și elevii de liceu să dezvolte o gamă largă de competențe legate de comunicare, multiculturalitate, formare, management de evenimente și proiecte, antreprenoriat, marketing, educație financiară-utile atât în ceea ce privește viața lor personală și profesională. 

              În timpul proiectului aceștia se vor implica în următoarele activități: 

 • Pregătirea organizării și promovării ediției GROW 2018 summer edition, diseminarea rezultatelor ediției GROW 

 • Implicarea în proiectele Asociatiei Scoala de Valori în calitate de co-traineri/ speakers 

 • Participarea la Conferințele iTTT (International Train the Trainers) 

 • Pregătirea și livrarea de sesiuni bazate pe educația nonformală pentru liceeni în cadrul proiectului GROW 

 • Organizarea de evenimente caritabile, culturale, educaționale, sociale și informale în comunitatea locală 

 • Colaborarea cu personalul și voluntarii ASDV pentru activităti legate de managementul proiectelor, marketing, cercetare, strângere de fonduri, proiectare de instruire etc. 

 Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la următoarea adresă de e-mail erasmus@scoaladevalori.ro.  

„Acest proiect este finanțat de către Comisia Europeană în cadrul programului Erasmus Plus. Această comunicare reflectă doar opiniile autorului, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare a informațiilor conținute în acesta”.