W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Corporate

Credem cu tărie că tinerii de astăzi – adulţii de mâine au puterea de a schimba în bine societatea şi de aceea ne-am propus să-i încurajăm să se dezvolte, fiindu-le aproape pe parcursul perioadei de maturizare. Pentru un impact profund şi pozitiv asupra tinerilor, ne dorim să colaborăm cu actori din întreaga comunitate. Prin programele noastre, vrem să ne implicăm alături de instituţii şi organizaţii din mediul de afaceri în transformarea societăţii, având ca fundament educaţia.

Dacă eşti o companie care îşi doreşte să dezvolte un program educaţional pentru tineri, te invităm să punem bazele unui parteneriat de durată şi să construim împreună o societate care generează încredere, echilibru şi curaj!

Suntem o echipă de oameni tineri şi ambiţioşi. Lucrăm cu adolescenţii, aşa că ne lăsăm contaminaţi de entuziasmul lor şi de veselia care-i caracterizează, însă ne păstrăm realismul şi simţul responsabilităţii. Avem experienţă în livrarea de ateliere de educaţie nonformală pentru tineri şi ne perfecţionăm continuu, pentru că vrem să le oferim programe tot mai bune şi utile.

Proiectele noastre sunt create pornind de la necesităţile reale de instruire ale tinerilor, analizate cu atenţie. Cele 4 cercetări realizate până acum ne-au furnizat informaţii la zi despre valorile şi modelele tinerilor români şi date concrete referitoare la nevoile lor de dezvoltare personală şi profesională.

Din 2010, prin parteneriate cu 582 de licee din toată ţara, 5 acorduri cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi colaborări strânse cu 53 de instituţii şi companii, am reuşit să oferim peste 35.500 de ore de educaţie nonformală de impact participanţilor la programele noastre.

Ce am realizat pana acum alaturi de partenerii nostri

Partenerii noştri corporate activează în domenii diferite, însă au un lucru în comun: îşi doresc să schimbe lumea în bine. De aceea, au ales să investească în educaţia tinerilor susţinând proiectele noastre şi având astfel un impact pozitiv în societatea de maine.

În parteneriat cu companii din domeniile IT, financiar, retail, farma am dezvoltat programe ca Excepţionalii, Bani de buzunar 2.0, STAR, Drum Sigur, Bursele stART, ME Project, Zentiva Express sau Raftul cu experienţe, prin care organizaţiile au avut ocazia să-şi instruiască şi să-şi selecteze viitorii angajaţi, fiind realizată o conexiune directă dintre sistemul educaţional şi piaţa muncii. BCR, Zentiva, Kaufland, Provident, 1&1 Internet Development, BRD, Strauss, Siemens, ING sunt doar câteva dintre companiile care ni s-au alăturat în demersul de construire a unui viitor mai bun prin educaţie.

În cadrul unor proiecte ca Excepţionalii, GROW, STAR, Raftul cu experienţe etc., profesioniştii din companii au interacţionat direct cu tinerii, printr-un program de mentorship în care le-au împărtăşit din cunoştinţele şi experienţa lor.

 

Te invităm să ni te alături şi să aduci un plus de valoare proiectelor noastre prin expertiză şi profesionalism, împărtăşind valorile organizaţieii tale!

De ce sa devii partenerul nostru?

– Prin parteneriatul cu Şcoala de Valori vei beneficia de suport profesionist în implementarea proiectelor de educaţie pentru tineri şi vei fi însoţit în permanenţă de pasiunea şi determinarea echipei noastre.

– Îţi punem la dispoziţie cele mai recente date despre noua generaţie, despre preocupările şi valorile adolescenţilor, precum şi experienţa noastră, acumulată în cei 4 ani de construire şi gestionare de proiecte pentru tineri.

– Compania ta va cunoaşte tineri cu potenţiali, poate chiar viitori angajaţi, pe care îi poate forma în conformitate cu standardele organizaţionale, în cadrul unui program care îmbină dezvoltarea personală cu pregătirea la locul de muncă. În urma proiectului Raftul cu experienţe, compania Kaufland a decis să angajeze peste 25 dintre tinerii participanţi la proiect, Drum Sigur a însemnat noi tineri colegi pentru companiile implicate în acest program, iar Zentiva şi-a mărit echipa cu participanţi din Zentiva Express.

– Alături de noi, prin asocierea cu o cauză socială, te vei bucura de vizibilitate în mass-media şi în comunitate şi îţi vei atinge obiectivele de CSR, generând o imagine pozitivă pentru companie.

– Programele educaţionale sunt o modalitate de a-ţi aduce contribuţia la dezvoltarea comunităţii locale, sprijinind tinerii de astăzi pentru a deveni adulţi responsabili, care să se implice la rândul lor în transformarea societăţii.

– Prin activităţile de mentorship pentru tineri din cadrul proiectelor desfăşurate în parteneriat, angajaţii vor face cunoştinţă cu noua generaţie şi cu potenţialul său, inspirând liceenii şi contribuind la dezvoltarea lor.

– Îţi poţi motiva şi recompensa angajaţii prin programe educaţionale pentru copiii lor.  Proiectele Inventica şi Gândeşte În Stil Mare s-au bucurat de succes în rândul membrilor companiei Zentiva, fiind totodată recompensate pentru calitate şi impact la Gala Premiilor de Excelenţă HR Club.

Cum te poti implica?

Anul următor vrem să dezvoltăm programe de impact pentru încă 4.000 de tineri, aşa că te aşteptăm alături de noi să construim împreună caractere puternice pentru România de mâine! Pentru mai multe detalii despre parteneriate şi sponsorizări, contacteaz-o pe colega noastră Silvia.