CreȘTEM Viitor este un proiect aflat la cea de-a treia ediție, pe care în desfășurăm în colaborare cu partenerii noștri BesJobs. Ediția a treia este urmarea unei campanii organizate de BestJobs, în care actualizarea unui CV aducea o sumă de bani către 3 proiecte educaționale, unul dintre ele era chiar CreȘTEM Viitor. Mii de oameni au crezut în puterea acestui proiect, a susținerii promovabilității la examenul de Bacalaureat, a dezvoltării elevilor prin intermediul atelierelor soft, dar și importanța de a beneficia de mentorat încă din școală.

20 de elevi vor participa la 3 ateliere de dezvoltare personală, 3 evenimente de tip Bibliotecă Vie cu oameni de știință și profesioniști, ore de pregătire suplimentară pentru examenul de Bacalaureat și mentorat. Așadar, CreȘTEM Viitor te ajută nu doar să-ți iei bacalaureatul cu note foarte bune, ci te îndrumă și încurajează să-ți găsești locul la facultățile cu profil tehnic sau științific din țară sau din străinătate.

Științele naturale, tehnologia, ingineria și matematica sunt domeniile cu ajutorul cărora oamenii construiesc viitorul. Domenii fascinante, a căror explorare te poartă în lumea infinită a cunoașterii. Dacă îți dorești să fii și tu unul dintre biologii care descoperă secretele naturii, unul dintre matematicienii și fizicienii care găsesc răspunsuri la marile întrebări ale universului sau unul dintre inginerii care inventează roboții de mâine, acest program este pentru tine.

Care sunt rezultatele edițiilor trecute?

Prima și a doua ediție a proiectului a fost susținută de partenerii Raytheon Missiles & Defense USA. În fiecare an, 30 de elevi din clasa a XII-a au beneficiat de regătire suplimentară pentru examenul de Bacalaureat la materiile STEM, de menorat și activități educaționale. La prima ediție a proiectului, s-a înregistrat un procent de 100% de promovabilitate a examenului de bacalaureat, cu o creștere dintre notele inițiale și nota obținută în valoare de 3 puncte și 42 sutimi. În a doua ediție, promovabilitatea a fost de 66,6%. Elevii au înregistrat următoarele progrese: la informatică, media de la evaluarea inițială și cea de la Bacalaureat este de 1,28 de puncte, la biologie, de 1,22 de puncte și la matematică, de 0,8 puncte.

DE CE SĂ TE ÎNSCRII LA PROGRAMUL CreȘTEM Viitor?

Vrei să înveți mai ușor, mai repede și mai bine și să ai parte de sprijin în procesul de promovare a examenului de bacalaureat?

Vrei să ai o idee mai clară despre facultățile cu profil tehnic sau științific din țară sau din străinătate?

Vrei să ai o carieră în domeniul fascinant al științelor și tehnologiei și să ai o profesie care să te bucure nu numai personal, ci și financiar?

ÎN CE CONSTĂ PROGRAMUL?

Asigurăm pregătirea suplimentară completă, absolut gratuită, a aproximativ 30 de elevi de liceu pe tot parcursul anului școlar. Facilităm accesul la ateliere care să te sprijine în procesul de autocunoaștere și îți oferim ocazia de a-i cunoaște pe cei care au o carieră de succes în domeniu.Oferim meditații atât pentru probele de profil real de la bacalaureat (matematică, biologie, fizică, chimie, informatică), cât și pentru admiterea la facultățile care au același tip de profil.

CE VEI FACE, MAI EXACT?

Vei participa la ședințe de meditație de câte două ore, săptămânal, de acum și până la examenele de BAC și admitere la facultate

La alegere, te poți înscrie la unul sau chiar la toate cursurile de matematică, biologie și informatică pe care le oferim.

Vei avea un dosar electronic în care vei avea acces la toate manualele și materialele de care ai nevoie și unde vei încărca la rândul tău teme și proiecte.

Vei avea la dispoziție un mentor care să te ajute cu studiile și testele

Pe lângă orele de meditație de profil, vei putea participa la 3 webinarii la care vor fi invitați oameni de știință și profesioniști din domeniile pe care le studiezi, dar și la 3 ateliere de educație centrată pe valori care te vor ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare, eficiență personală, lucru în echipă și public speaking.

CE NE PROPUNEM CU ACEST PROGRAM

Să treci cu brio de probele de bacalaureat pentru care te-ai pregătit.

Să intri la facultatea pe care ți-o dorești

Să îți începi o carieră extraordinară care să te ajute să schimbi lumea.

Proiect susținut de compania

Co-fondator proiect CreȘTEM Viitor

Contact

crestemviitor@scoaladevalori.ro