W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Cu BootCamp la Femei pe Matasari 2015

Cu BootCamp la Femei pe Matasari 2015

Posted in Evenimente, Proiecte and tagged ,

Vacanţa de vară se apropie cu entuziasm, aşa că am început deja să pregătim o nouă ediţie a taberei BootCamp pentru fete. Pentru început, am scos proiectul în lume şi l-am dus în stradă, la unul dintre cele mai frumoase festivaluri urbane de început de vară: Femei pe Mătăsari, care s-a desfăşurat pe 5-7 iunie în Bucureşti.

Ne-am dorit să participăm la acest eveniment pentru a ne bucura de energia comunităţii, dar şi ca să strângem fonduri pentru BootCamp, astfel încât să oferim cât mai multe locuri gratuite fetelor care îşi doresc să participe, dar nu îşi permit să plătească taxa de participare. Şi suntem încântaţi că iniţiativa noastră a primit o susţinere atât de călduroasă de la participanţii la festival!

Sâmbătă, dis-de-dimineaţă, am ajuns pe Mătăsari, unde se pornise deja agitaţia, iar toţi expozanţii lucrau de zor la organizarea cât mai creativă a standurilor. După minute bune de asamblat şi aranjat, a fost gata şi standul nostru, cu detalii simpatice şi mult mov, în ton cu logo-ul.

femei pe matasari3

femei pe matasari6

Ne-am bucurat să vedem că oamenii au intrat încet-încet în joc şi au fost încântaţi de activităţile propuse. Ca de obicei, de la standul nostru n-au lipsit voluntarii, care s-au implicat cu drag în ziua evenimentului, dar ne-au ajutat şi la pregătiri. Mulţumim! 🙂

Pentru că a fost un eveniment (şi) despre feminitate, i-am provocat pe oameni să scrie pe un post-it o trăsătură a femeii ideale, iar apoi să-l prindă de un manechin. De la “naturală”, “puternică”, “energică,” “zâmbitoare”, până la “să ştie matematică”, “să nu se teamă de dulciuri” sau “să fie fată de Mătăsari”, am îmbrăcat manechinul nostru în cele mai frumoase gânduri.

Doamnele şi domnişoarele au făcut apoi cunoştinţă cu femeia ideală – propria imagine, reflectată într-o oglindă ascunsă după un paravan elegant. Astfel, le-am reamintit să se preţuiască şi să aibă încredere în ele, iar expresiile lor de încântare la vederea propriului chip ne-au umplut de bucurie.

femei pe matasari4

Am avut şi bombonele cu valori, iar cei care au donat pentru BootCamp au primit în dar brăţări vesele, să le poarte noroc. Am oferit sute de zâmbete şi îmbrăţişări gratuite, din dorinţa de a face oamenilor ziua mai plăcută şi a le transmite gânduri bune.

femei pe matasari9

femei pe matasari7

femei pe matasari5

Am simţit multă energie pozitivă la Femei pe Mătăsari. A fost o atmosferă magnetică, exuberantă, cu optimismul plutind printre standuri, flori şi biciclete, înconjurând întreg locul cu farmec şi culoare. Rareori am văzut la un loc atât de mulţi oameni calzi şi deschişi. Mătăsari a devenit pentru un weekend o stradă efervescentă, unde arta, creativitatea şi dorinţa de schimbare au adus o adiere proaspătă printre clădirile vechi.

Alături de noi am avut şi un super-fotograf, pe Bogdan, care a surprins în imagini cele mai frumoase chipuri şi momente de la acest eveniment plin de viaţă. Răsfoieşte albumul de pe Facebook cu amintiri de la festival, pentru a gusta un pic din atmosfera de pe Mătăsari!

Mulţumim tuturor pentru zâmbetele oferite, ne-am simţit minunat!

femei pe matasari 1

Şi dacă tot a venit vorba de BootCamp….

Dacă ai între 17 şi 21 de ani şi vrei să ai parte de o experienţă minunată în această vară, hai în tabără! Am dat deja startul înscrierilor, iar locurile sunt limitate, aşa că grăbeşte-te să completezi FORMULARUL! Vezi detalii pe pagina dedicată.

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *