W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Cum sa ai o super-iarna #5 idei

Cum sa ai o super-iarna #5 idei

Posted in Cum sa..., Motivationale and tagged , | Leave a Comment

Încă puțin și se mai încheie un an. Noi ne gândim deja cu poftă la cozonacul de Crăciun, la portocalele aromate, la artificii și la petrecerile pline de energie, așa că am așezat pe blog câteva idei pentru a profita de iarnă încă de pe-acum. Sperăm să te inspire și pe tine! 

#1 Încearcă o rețetă nouă de ciocolată caldă. Improvizează cu marshmellows, chilii, portocală, scorțișoară, mirodenii sau alte bunătăți pe gustul tău, care vor transforma simpla ciocolată caldă într-o băutură delicioasă, numai bună de savurat de Crăciun, alături de prieteni și familie.

#2 Cumpără cadouri din timp. Profită de reducerile de dinaintea sărbătorilor și alege cadourile pentru cei dragi. Plus că încă nu e așa aglomerat prin magazine, deci poți să faci cumpărături fără să te sufoci în mulțime. O altă variantă este să creezi chiar tu darurile, inspirându-te după miile de idei de pe Pinterest.

#3 Provocare #ofotografiepezi. Timp de o lună, surprinde în fiecare zi câte ceva care ți-a plăcut sau te-a impresionat: un colț de oraș, un obiect interesant, un chip iubit, un lucru de care ești mândru/mândră etc. Poți posta jurnalul în imagini pe Instagram, Facebook sau îl poți păstra doar pentru tine.

#4 Scrie un wishlist. Ce ți-ai dori să faci anul care vine? Proiecte și inițiative noi? Planuri de vacanță? Poate vrei să faci voluntariat, să înveți o limbă străină sau să vorbești în public fără emoții. Pune tot pe hârtie/ pe telefon/ pe blog și apoi fă măcar un singur pas în direcția dorită. Vezi ce oportunități ai în jur și caută cursuri online sau fizice despre ceea ce te interesează.

#5 Înscrie-te la GROW. Asigură-te că începi anul în forță, cu prieteni noi și experiențe inedite, aromatizate cu multiculturalitate și fun! Nu pierde ocazia și aplică! Atelierele încep în ianuarie, cât să ai timp să-ți revii după sărbători 😉

Mult succes!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *