W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Cutia cu idei de Valentine’s Day

Cutia cu idei de Valentine’s Day

Posted in Cum sa... and tagged | Leave a Comment

În luna februarie, iubirea pluteşte în aer şi apare peste tot, de la reclamele de pe net şi ofertele în ton cu atmosfera, până la vitrinele magazinelor invadate de inimioare şi decorate în culori siropoase. Desigur, iubim şi în celelalte luni ale anului, dar parcă în perioada asta sentimentele sunt mai uşor de expus şi de purtat.

Indiferent că sărbătoreşti Valentine’s Day pe 14 februarie sau preferi varianta autohtonă de Dragobete, de pe 24 februarie, ziua îndrăgostiţilor e un prilej bun să-ţi aminteşti de oamenii la care ţii. Uite câteva idei pentru a sărbători iubirea punându-ţi imaginaţia la lucru:

Dacă eşti mai timid, îţi poţi exprima sentimentele fără prea multă vorbărie, prin mici felicitări simpatice, bazate pe jocuri de cuvinte. În cazul în care ai prieteni pasionaţi de scris, le poţi face un cadou un pix sau un creion cool însoţit de un mesaj haios: You are just write! Găseşti şablonul aici.

Foto: blog.bitsofeverything.com

Foto: blog.bitsofeverything.com

You were “mint” to be my Valentine! Printează mesajul, folosind şablonul de aici, apoi lipeşte o bombonică mentolată peste inimă şi felicitarea dulce este gata să fie oferită.

Foto: gingersnapcrafts.com

Foto: gingersnapcrafts.com

Printează şablonul şi apoi urmează instrucţiunile simple pentru a obţine un cadou de efect, cu un mesaj pe măsură: You rule!

Foto: relocatedliving.com

Foto: relocatedliving.com

Adaugă un strop de romantism la băuturile răcoritoare cu o idee inedită: cuburi de gheaţă în formă de inimioară, cu seminţe de rodie. Foloseşte pahare transparente pentru a le putea admira mai bine.

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Se întâmplă să mai uităm că persoana iubită nu ne poate citi gândurile, aşa că omitem să-i spunem lucrurile pe care le apreciem la ea. Profită de această ocazie pentru a-i mărturisi cât de mult înseamnă pentru tine. Ce apreciezi cel mai mult la el/ea? Scrie-i calităţile pe o felicitare sau pe o hârtie colorată, frumos decorată şi oferă-i-o alături de o floare sau ceva dulce şi bun.

Dacă eşti priceput în ale handmade-ului, te provocăm să împleteşti o inimă din mai multe bucăţi de şnur, un cadou ce poate fi dăruit oricărei persoane dragi din viaţa ta. Urmează paşii de aici.

Împachetează cadoul pentru jumătatea ta într-un ambalaj original, cu inimioare decupate, care se pregătesc să-şi ia zborul. Nu e deloc complicat, nu trebuie decât să urmezi paşii de aici.

Foto: homedit.com

Foto: homedit.com

Cu un creion şi ceva culoare, poţi personaliza o geantă de pânză cu un imprimeu inimos, care să-ţi amintească de  fiecare dată când o porţi că iubirea e aproape. Vezi mini-tutorialul.

Orice cadou ai dărui, nu uita că..

Foto: iheartinspiration.com

Foto: iheartinspiration.com

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *