2018 deja ni se dezvăluie cu ceva emoții și temeri despre ce ne-ar putea oferi. Oare ce ne poate aduce acest an deja început ? El trebuie să fie diferit cu siguranță, nu pentru că îl urmează pe  2017, ci pentru că asta ne dorim. Pentru că așa alegem în mod conștient să fie, mai înțelept și mai sănătos pentru noi. 

Pentru a ne putea dezvolta e vital să revenim la propriile noastre dorințe și să ne amintim cum ne-au ghidat parcursul până în acest moment. Deși poate de multe ori nu știam să facem un lucru, am reușit să găsim o modalitate de a-l pune în practică. Încet, încet am realizat proiecte despre care nu aveam nicio idee. Și ne-am dat seama că important este de fapt angajamentul, dedicarea pe care fiecare o are față de un proiect.

Așa s-a născut și DareDo byArmina, din dorința și dedicarea colegei noastre Armina de a oferi un lucru util celor care au nevoie să se adune și să creeze într-un spațiu creativ și organizat.

DareDo byArmina poate fi locul în care să îți pui ideile în ordine, viziunea ta să prindă aripi și planul tău de acțiune să devină atât de clar încât să te mâne la treabă.

Schimbarea pe care o aștepți sau o creionezi pentru 2018 poate fi așternută în această agendă, care să îți fie partener de drum în această nouă etapă de învățare. Ea îți oferă pagini dedicate pentru autodescoperire și planificare, într- o formă ludică și colorată.

Odată ce cumperi această agendă, sprijini în mod activ și educația nonformală oferită prin Școala de Valori.

5 lei din prețul agendei DareDo byArmina este direcționat către programele de învățare pe care le oferim liceenilor.

Profită de ocazie și oferă-le cadou și celor pe care îi iubești un instrument practic de dezvoltare!

Mulțumim pentru susținere, spor la învățare și descoperire personală!

#DareDo