W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Dare to Dream BIG! with Cristi Dragan

Dare to Dream BIG! with Cristi Dragan

Posted in Proiecte, Testimoniale and tagged ,

Antreprenor. Actor. Producător. Cristi.

Are 17 ani, o energie extraordinară și cu siguranță fiecare poate învăța câte ceva de la el. Și-a spus povestea la prima ediție Excepționalii și nu s-a oprit din adăugat pagini noi de atunci.

Dacă ești un om de calitate, o să rezonezi și o să reușești, vârsta nu contează.

Pentru Cristi, experiența programului Excepționalii a venit pe neașteptate, acesta recunoscând ca auzise vag de Școala de Valori înainte și că nu avea absolut nicio așteptare de la acest proiect.

Ce a ieșit? Tânărul antreprenor povește cu lux de amănunte fiecare zi din Excepționalii, afirmând că este programul care te provoacă să cunoști foarte mulți oameni și să le asculți poveștile, să treci peste prejudecăți, să fii creativ, să fii cel mai bun. Își amintește toți speakerii, toate locațiile pe care le-a vizitat, cât de mult i-a placut la Connect Hub și cât de impresionat a fost în momentul în care a avut oportunitatea de a asista la o repetiție de step la Teatrul Național.

cristi dragan exceptionalii

Cât despre el, tânărul antreprenor se declară foarte recunoscător pentru ceea ce i s-a întâmplat. Producător al scurtmetrajului TIBI, a organizat o campanie de crowdfunding, a apărut la TV, a strâns 6000 euro și a ajuns la Cannes. Ce a făcut Cristi acolo? A sunat toate persoanele care l-au ajutat din cea mai mare sală de cinema din Franța și le-a mulțumit pentru tot. 🙂

Și pentru că simplul mers la liceu nu a fost niciodată o opțiune, momentan se ocupă de The Inspiration Factory ce va avea lansarea pe 16 decembrie, o bibliotecă video ce iși propune să aducă în față oameni frumoși care inspiră prin visele lor.

Un tânăr excepțional cu vise excepționale, el este Cristi.

Dacă sunteți visători și aveți acea nebunie frumoasă, this is the place to be!

– sunt cuvintele lui pentru viitorii curajoși ce vor începe călătoria Excepțională din această iarnă.

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *