Prin campania #DareTo spunem poveștile de succes ale tinerilor îndrăzneți care ne inspiră. Sunt adolescenți cu inițiativă, care acționează ca să schimbe lumea, demonstrând că se poate. Pentru ei desfășurăm cu pasiune proiectele noastre și credem că merită și susținerea ta. Astăzi îți facem cunoștință cu Alexandra Butmălai.

Donează și împreună să dăm curaj tinerilor să îndrăznească mai mult! #DareTo

V-am mai povestit despre ai noștri adulți în formare. Ne mândrim că i-am cunoscut pe toți, pentru că fiecare are un dar pe care îl aduce cu sine. Întâlnirile cu ei au fost unele cu mult sens pentru noi, ne-au inspirat la nivel personal și, ca și organizație, ne-am dat seama că merită pe deplin să luptăm pentru a construi o comunitate de tineri care acționează colaborativ, responsabil și etic.

Tinerii din #DareTo sunt chiar cei care duc schimbarea mai departe.

Pe Alexandra am cunoscut-o în proiectul Excepționalii, ediția 2016. O adolescentă inteligentă, ambițioasă, cu mult umor  și cu un zâmbet molipsitor. Deschisă și dispusă mereu să fie alături de Școala de Valori, Alexandra a rămas aproape și s-a implicat în diverse evenimente de-ale organizației, împărtășind din experiențele ei atât cu tineri din generația ei, cât și cu adulți care aveau nevoie să prindă încredere în generația liderilor de mâine. Și-a făcut aici prieteni cu care avea să creeze lucruri mărețe.

Din pasiune pentru educația non-formală, Alexandra și-a deschis la 18 ani, atunci când era clasa a XII-a, propriul business – Fabrica de experimente (www.fabricaexp.com) – punând bazele unei mișcări prin care știința devine cu adevărat atractivă pentru copii.

Alexandra, suntem alături de tine și ne bucurăm că ești parte din generația care reinventează regulile jocului!